2777
2789
عنوان

کیا ناخواسته و بی برنامه باردار شدن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست
اخه بچه اول بدتره عزیزم چون تو هنوز مادریو تو خودت نمیبینی شوهرتم اماده بچه نیست چطور بگم

حالا از کدوم برنامه ی مهمت می مونی؟

من ده بارم بی برنامه باردار بشم بازم یراغ سقط نمیرم 

بعدم نمی یومد یکبار دبگه بچه دارشم گرجه بچه ام اصلا خواهر برادر نمی خواد 

شوهرمم خیلی غر میزنه کم زاییدی ولی در عمل اون داره جلوگیری می کنه و خیلی وقته میگه سنمون بالاست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا از کدوم برنامه ی مهمت می مونی؟من ده بارم بی برنامه باردار بشم بازم یراغ سقط نمیرم بعدم نمی یومد ...

خونه نداریم مستاجریم 

تازه ازدواج کردیم وشوهرم تو خودارایی پرتوقع هست

خودمم از نظر روحی اماده قبول مسئولیت کسی دیگه نبودم افسردگی دارم 

من تا اخر ناراحتم کاش اینطور نبود

ناشکری نکن اونقدر م سخت نیست ولی کلا من بعد از اینکه سه سال و‌خورده ای شد رفتم سرکار و سعی کردم برای حمام و‌کارای دیگه از مادرا کمک نگیرم چند دفعه ی اول مامان خدابیامرزم برد حمام

ناشکری نکن اونقدر م سخت نیست ولی کلا من بعد از اینکه سه سال و‌خورده ای شد رفتم سرکار و سعی کردم برای ...

میدونی من سن کم مادرم فوت شد اینقدر اذیت شدم همش دلهره دارم بچه ام مثل خودم بشه احساس گناه دارم 

ن دختره

انشا...قدمش مبارک باشه 

شاید یکهو وضعتون خوب شد 

دخترا باز از مهد کودک خوششون میاد 

بزرگ شد می فرستی مهد میری سرکار

زباد سخت نگیر 

بچه دار هم نمیشدی می گذشت الانم میگذره

به این فکر کن به دنیا بیاد از گناه پاک میشی خوش به حالت راستش به خاطر این موضوع دوست داشتم یکی دیگه بیارم هم مشکل زنان دارم در حال درمانم هم سنم بالاست می ترسم 

هم بچه ام بزرگ شده خیلی راضیه خواهر برادر نداره فکر کنم خیلی بدش بیاد حتی