2777
2789

چجوری کنار اومدین روزی هزاران بار خودمو لعنت می کنم اخه مشکلی نیست که تموم بشه یه روز وقتی از اول نمی خواستی الان اخراشه باز من بی تابم و نمیخوام این بار و مسئولیتو تورخدا کمکم کنید بریدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه اولت که خیلی خوبه خدارو هم شکر کن میدونی چقدرا میرن دکتر و چقدر خرج می کنن که باردار بشن... خدا برات خواسته حتما خیر و صلاحه  آروم باش و به خودش بسپار... منم الان وضعیت شمام با قرص اورژانسی باردار شوم

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

بچه اولت که خیلی خوبه خدارو هم شکر کن میدونی چقدرا میرن دکتر و چقدر خرج می کنن که باردار بشن... خدا ...

اخه بچه اول بدتره عزیزم چون تو هنوز مادریو تو خودت نمیبینی شوهرتم اماده بچه نیست چطور بگم

اخه بچه اول بدتره عزیزم چون تو هنوز مادریو تو خودت نمیبینی شوهرتم اماده بچه نیست چطور بگم

میفهمم درکت می کنم... استرست زیاده خدا برات خواسته خودشم کمکت می کنه روزی شو با خودش میاره بچه استرس نداشته باش گل نازم

بچه اولت که خیلی خوبه خدارو هم شکر کن میدونی چقدرا میرن دکتر و چقدر خرج می کنن که باردار بشن... خدا ...

منم اینطوری باردار شدم ولی دیکه تا اخر ناراحت نبودم ولی یادمه می گفتم تا اخر صبر کنم بعد برم سزارین

به دنیا اومده دلم نمی خواست کسب دیت بزنه بهش از بس دوسش داشتم

برو خداروشکر  کن و برو دعا کن سالم باشه

فامیل ما تو دوران عقد ناخواسته باردار شد.‌اونا که دیگه اصلا آماده نبودن. چون میخواستن دو سال بعد تازه عروسی کنن. ولی الحمدالله الان بچش ۳ سالشه .کلا اوقاتشون با بچه‌پر شده. خود خانمه وقتی بچش دنیا اومد ۱۹ ساله بود.‌میگه چه خوب شد بچه دار شدیم والا حوصله مون سر میرفت. به نظر من به دید یک‌هدیه از طرف خدا نگاه کن. خدا خودش کمکتون میکنه.

منم اینطوری باردار شدم ولی دیکه تا اخر ناراحت نبودم ولی یادمه می گفتم تا اخر صبر کنم بعد برم سزارینب ...

واقعا همینه.. من انقدر الان شرایط سختی داشتم و موقع بچه دار شدنم نبود واقعا... اما خدا خواست و با قرص اورژانسی هم حتی بهم نینی داده با اینکه سخته برام اما نعمتی که خدا داده رو شکر می کنم چون صلاحمو حتما میدونه