motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3286 عنوان خانواده پسره اگه بگن منتظرن پسر بزرگشون ازدواج کنه بعد بیان 78 بازدید | 13 پست گفتن بهتره پسر بزرگشون و خواهر بزرگ ازدواج کنه بعد بیتن خواستگاری بهونست؟ نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین 1404/09/12 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7707 بهانه م نباشه طرز فکر بسته ای دارنپیرت میکنن ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3286 عهد قاجاره؟ نمیدونم بهونس یا چی داداشش سیو رد کرده اخه نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3286 بهانه م نباشه طرز فکر بسته ای دارنپیرت میکنن برای دوستمه براز من نیست نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7707 برای دوستمه براز من نیست حالا دوستت پیر میشه ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3286 شاید اونا ده سال دیگه ازدواج کردن باید ده سال صبر کنید؟ برای خودمم نیس برای دوستمهخواستم ببینم این تفکر رایجه یا اینا بهونه اوردن نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3286 حالا دوستت پیر میشه ینی ننیرن خواستگاریش؟بهانه میارن یا واقعا منتظر بزرگان نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 22541 برای خودمم نیس برای دوستمهخواستم ببینم این تفکر رایجه یا اینا بهونه اوردن نه رایج نیس
مهرتابستان عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 3575 ینی ننیرن خواستگاریش؟بهانه میارن یا واقعا منتظر بزرگان نه رایج نیست و بهانه هست. دوستت یه سر سوزن عقل داشته باشه از اینا دوری میکنه
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7707 ینی ننیرن خواستگاریش؟بهانه میارن یا واقعا منتظر بزرگان ب نظرم بهانه سمیخوان کاری کنن خودش بگه ن ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3286 نه رایج نیست و بهانه هست. دوستت یه سر سوزن عقل داشته باشه از اینا دوری میکنه دوستم خیلی عاشقشه نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین