2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه شوهرم دوست ندارن 🙄😁یبار زنگ زدم مامانم گفتم نمی‌دونم چی درست کنم مامانمم هرچی می‌گفت یا خ ...

ای خدای من جفتتون بد غذایین پس اصلا ماکارونی درست کن 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

ای خدای من جفتتون بد غذایین پس اصلا ماکارونی درست کن

اهوم ماکارونی بدم میاد 😐 کلن الان چوری شدم از همچین بدم میاد دلم قرمه میخواد نه گوشتش دارم نه حالشو

بنظرم حرف مامانت دوست بوده😂شوخی کردم ناراحت نشیا😂

نه عزیزم اره بعد ده دقیقه زنگ گفت غذا درست کردم آماده اس بیا ببر گفتم چی داری گفت ب ت چ نمیدونم چرا مامانت بی ادب شدن

کباب تابه ای ترش چجوریه

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه و نمک کف تابه پهن میکنم مثل کباب کوبیده با قاشق تیکه ایش میکنم چند تا کره میندازم روش یکمم زعفرون دم کرده میریزم روش وقتی دو طرفش سرخ شد تو یه ظرف دیگه پیاز رنده شده رو تفت میدم یکم رب انار میریزم با یه کوچولو خیلی کم آب یکم که قل زد میریزم رو کباب تابه‌ای میزارم پنج دقیقه باهم بجوشه خیلی عالی میشه با فلفل کبابی کنارش 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

متاسفانه شوهرم دوست ندارن 🙄😁یبار زنگ زدم مامانم گفتم نمی‌دونم چی درست کنم مامانمم هرچی می‌گفت یا خ ...

خوب شما از اون طرف نگاه کن به قضیه ، به جای اینکه ما بگیم ، شما بگو چه غذایی هست که هر دو نفر دوست داشته باشید ، اینجوری زودتر به نتیجه میرسی 😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم