2777
2789

ی غذای متفاوت میداد که تحقیرش کنه 

بعد من مثلا هر چند وقت ی کمک میگیرم خودم پا به پای خانمه خونه رو تمیز میکنم نمیدونم چرا😂😂 مثلا اون گاز تمیز میکنه من میرم کمکشدیا جایی رو دستمال میزنه خودم ی بار دیگه دستمال میکشم 

خب بشین استراحت کن دیگه زن اگه میخوای کار کنی کمک گرفتنت چیه 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از من تباهتر نیستی که قبلش خونه را تمیز میکنم وقتی کارگر میاد ابرو ریزی نباشه

اکثر ا تو اینستا فقط دنبال  لایک و کامننتن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

منم اون کلیپو دیدم بااینکه فیلم بود اما دلم سوخت واسه اون زنه... چون ادما تا محتاج نشن دنبال این کارا نمیرن. کاش مردممون رحم بیشتر داشتن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

وا شاید غذای خودشو شوهرش غذای خاصیه 

مثلاً بعضیا بیماری هایی دارن باید غذا های خاصی بخورن مثلاً قند دارن یا کلسترول دارن اینا هر غذایی نمیتونن بخورن یا رژیمای خیلی سخت دارن نمیتونن غذای عادی بخورن

خدایا بسهه دیگهههه ...

من خودم دوران دانشجویی کارگری ونظافت خونه هامیرفتم خیلیا تحقیرم میکردن کارشما درسته ولی خدانگام کرد ...

کار من درسته پا به پاش تمیز میکنم ؟😂😂 تازه میشینم درد و دل هاشم گوش میدم قشنگ مهمونیه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

وا شاید غذای خودشو شوهرش غذای خاصیه مثلاً بعضیا بیماری هایی دارن باید غذا های خاصی بخورن مثلاً قند د ...

نه فیلم بود

از من تباهتر نیستی که قبلش خونه را تمیز میکنم وقتی کارگر میاد ابرو ریزی نباشهاکثر ا تو اینستا فقط دن ...

واااای😂😂😂

کار اون شخص که بیشعوری بوده هیچ آدمی حق تحقیر کردن و بر احترامی به طرف مقابل نداره ولی کار شما هم اشتباه اینکه پا به پا نیرو خدماتی کار کردن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یاد اون جک افتادم که میگه مامانم داره خونه رو تمیز میکنه چون فردا قراره یکی بیاد تمیزش کنه😅رفتار او ...

جوک نبوده، خاطرات ما بوده

من یک بار رفتم خونه دیدم کارگر داریم

کارگر نشسته بود چای میخورد، مادرم داشت میسابید سرامیکو میگفت اینطوری باید تمیز کنی، فهمیدی؟

اونم میگفت: نع!

جوک نبوده، خاطرات ما بودهمن یک بار رفتم خونه دیدم کارگر داریمکارگر نشسته بود چای میخورد، مادرم داشت ...

ای داد اون خانوم میگفت نه؟ 😅😅

شاید میخواسته چاییش تموم بشه بیاد دست بکار بشه و بگه آها ببینید اینجوری باید تمیزش کرد...