2777
2789

چطوری ازاین عذربخوام یا چکارکردم ک آین دوست نداره باهام در ارتباط باشه قضیه از این قراره من با

پسره کات میکنیم و خیلی حالم خراب،بوده خیلی

بعد این دوستم متاهله آمد گفت میخوای باهاش صحبت،کنم ک این رابطه رو درست کنم?گفتم ن آخه اگر شوهرت بفهمه بد میشه وزشته 

هیچی دیگ گفت اگر فهمید بهش میگم  بعد ایدی اون پسره و دادم و بااون صحبت،کرد بعد بنده خدا خیلی،تلاش کرد ک مارو ب هم برگردونه بعد ک پسره گفت ن ما بهم بر نمیگردیم فلان این آمده گفته ها من برادر شوهرم باهات آشنا میکنم قبول نکردم دیگ چند وقت بعدش رفتارش عوض شده ممکنه اون پسره چیزی گفته بهش?

هرچقدر میپرسم چیزی،نمیگه نمیدونم چراااا پیاممم میدم سین میکنه جواب نمیده🙂قبلان خیلی مشتاق بوده ک باهام بیرون بریم ولی،الان ن بهانه میاره نمیدونم چرا اینجوری شده این........تورخدا بگین چرا این اینجوری میکنه دلیلش،چیه پرسیدم جواب نمیده ......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودش گفت ک فهمیده گفت بهش گفتم هیچی نگفت بنظرت چرا ازم دوری میکنه

والا نمیدونم هر دلیلی داشته باشه باید بگه بعد قطع ارتباط کنه

پشت سرش ب پسره حرف نزدی اون بهش بگه؟

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

والا نمیدونم هر دلیلی داشته باشه باید بگه بعد قطع ارتباط کنهپشت سرش ب پسره حرف نزدی اون بهش بگه؟

والا من اینو تازه پیدا کردم خوب.......فکرکن نزدیک1ماه ک میشه و راجبش حرفی بهش نزدم

والا من اینو تازه پیدا کردم خوب.......فکرکن نزدیک1ماه ک میشه و راجبش حرفی بهش نزدم

پس کلا دوستت دنبال بهانه بوده ی مدت نرو سمتش بلخره خودش میگه چشه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️