بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اراده کنم میاد ولی جلوشوگرفتم که نیاد جونمیدونم بیاد خشک و سفته و دوباره زخم و خونریزی میشه
ببین چون زخمه و خونریزی داره شروع کن روزی چند بار در فاواصل زمانی روغن زیتون بمال طوری که تا دو بند انگشت یا بیشتر داخل مقعدت با رو غن حسابی چرب بشه. این کار هم زخمت رو زودتر خوب میکنه هم روده هات روتحریک میکنه برای دفع زودتر تا پی پی نمونه تو روده هات خشک بشه. ببین شما باید همزمان از چند جهت مشکلت رو پیگیری کنی مثلا باید مصرف ابو سبزیجاتو زیاد کنی انار اصلا نخور دونه هاش بیشتر زخمت میکنی در طول روز حتما فعالیت داشته باش و اون قضیه ی روغن زیتون رو هم حتما مدام انجام بشه که شقاق و بواسیرت درمان شه. تنقیه قبل از دفع و کمی نگه داشت آب درون رودا ت باعث میشه پی پیت از خشکی دربیاد و دوباره زخم نکنه. ولی من احتمال میدم علاوه بر خشکی قطر مدفوعت هم زیاده که هلتش نگه داشتن دفعه و به موقع مدفوع نکردنه. نباید این کار رو بکنی. هر روز ناشتا یه لیوان آب قلم همراه چربب روش بخور شفای روده است من یبوست پیرم رو با این کار درمان کردم البته باید تحرک هم حتما داشته باشی