2777
2789

مرسی من واقعا خیلی دوست دارم همیشه دورمثل دسته گل باشه هرچیزی و شخصی چه شستشوی لباس و سرویس های خونه تمیزی خودمون یه نکته بگید یاد بگیریم درکنار هم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کن لطفا

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

سینک ظرفشویی رو هر روز با اسکاچ سیمی بسابید توروخدا

هفته ای یکبارم با وایتکس بشورید

بخدا خونه بعضیا میرم سینکشون میبینم میخوام بالا بیارم پیداس سالهاس یه سیم رو سینک نکشیدن

"و فراموشی کیمیاست...🦋"

هر بار که ظرفا رو شستی تموم شد 

یدونه در کابینت رو کف بزن و دستمال خیس و خشک بکش 

اینجوری همیشه کابینت هات برق میزنه 

هفته  ای  هم  توی یه کابینت رو مرتب کن 

مثلا این هفته کشوی قاشق چنگالا رو بریز بیرون  توشو تمیز کن از اول بچین ، 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اصلی‌ترین روش اینه که به محض دیدن کثیفی یا شلختگی همون لحظه تمیز و مرتب کنی و به خودت بگی بعداًی وجود ندارد.مثلا یخچال یا کمد و کابینت رو هر باری که  باز میکنی مرتب کنی.اینجوری همیشه مرتبه.من یه مدت این روال رو داشتم عالی بود الان تنبل شدم خونه ام شلخته میشه 

منم خیلی دوست دارم ولی دو تا بچه هام نمیزارن 🥴

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سینک ظرفشویی رو هر روز با اسکاچ سیمی بسابید توروخداهفته ای یکبارم با وایتکس بشوریدبخدا خونه بعضیا می ...

خونه یکی رفتم سینکش لجن زده بود بخدا سبد گداشته بود تو سینک بعد این طرفارو میشسته زیر این سبدو نگاهم نمیکرده دلم دراومد شستمش براش ولی احساس کردم خجالت کشید

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونایی که بچه کوچیک دارن بگن چیکار میکنن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خونه یکی رفتم سینکش لجن زده بود بخدا سبد گداشته بود تو سینک بعد این طرفارو میشسته زیر این سبدو نگاهم ...

سبد میزارن تو سینک رنگ سبد از سفید به قهوه ای تغییر پیدا کرده 

واقعا میکروب خالصن اینجور اشخاص  باور کن میوه و سبزی رو هم تو همون کثافت میشورن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40