2777
2789
والا اون از شوهرم پرسید منظوری خاصی نداشتم .

من بخاطر شغلم  میرم داخل خونه های مردم خانما این سوالو بعضا میپرسن که مجردی متاهل یعنی همشون منظور دارن یا بی شخصیتن؟ 

نه بعضیا فکرشون سمیه

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

من بخاطر شغلم میرم داخل خونه های مردم خانما این سوالو بعضا میپرسن که مجردی متاهل یعنی همشون منظور د ...

شغلتون چیه؟اره بعضیا فکرشون به همه جا میره سمیه.نه اون بندگان خدا منظوری ندارن والا منم این سوال پرسیدم بی منظور بود .اینجا کلا فکرشون سمت خیانت .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شغلتون چیه؟اره بعضیا فکرشون به همه جا میره سمیه.نه اون بندگان خدا منظوری ندارن والا منم این سوال پرس ...

نصاب آنتن

مرتب هم با خانوما معامله دارم ولی براشون حدود گذاشتم

گوشیم پر شماره های مشتری خانمه حتی همسر سابقم بنده خدا باهام اختلاف داشت که چرا اینهمه خانم بهت زنگ میزنن

نصاب آنتنمرتب هم با خانوما معامله دارم ولی براشون حدود گذاشتمگوشیم پر شماره های مشتری خانمه حتی همسر ...

من همیشه میگم طرف ذات ش بد باشه حتی هر جای بره خلاف میکنه خیانت ولی طرف ذاتش خوب با صد تا زن ارتباط داشته باشه فکرش به خلاف نمیره

نصاب آنتنمرتب هم با خانوما معامله دارم ولی براشون حدود گذاشتمگوشیم پر شماره های مشتری خانمه حتی همسر ...

خب خانم سابقتون باید درک میکرد چون کارتونه اره بعضی خانما حساسن .

من خودم اعتماد کامل به شوهرم دارم اگه خانما تماس بگیرن ناراحت نمیشم .

من همیشه میگم طرف ذات ش بد باشه حتی هر جای بره خلاف میکنه خیانت ولی طرف ذاتش خوب با صد تا زن ارتباط ...

دقیقا

ما اینجا یه قول معروفی داریم میگیم آدم اگه معدنش صاف باشه هیچوقت لغزش نمیکنه

من خودم اعتماد کامل به شوهرم دارم اگه خانما تماس بگیرن ناراحت نمیشم .

قدر همدیگرو بدونید 

حرفای دیگران بعضا خونه خراب کن هست