2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 38 پست

ما نمیدونیم سر چی دعوا کردید 

نمیدونیم مقصر کیه 

و بهترین واکنش از جانب شما چی میتونه باشه 

آدم به هر قیمتی نباید زندگیشو نگه داره 

نباید خودتو پیشش کوچیک کنی حتی اگه مقصری 

میتونی مثل یه آدم عاقل و بالغ عذر خواهی کنی 

وقتی بلاک کرده یعنی فرصت پوزش و عذر خواهی رو از شما گرفته 

پس الان مقصر ایشونه که هیجانی رفتار کرده 

به نظرم کاری نکن و منتظر واکنش از سمت ایشون باش 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ببین من الان با یکی از همین آدما دارم زندگی میکنم ،قهرمون از ۴روز ۵روز کشیده ب یه ماه دوماه ،با یه بچه هرروز فکر طلاقم اینجور آدما ازتو میپوسونن روان آدمو 

نمیگم با هرچیزی فکر طلاق تو سرت باشه 

ولی اگه میدونی همیشه اینطوریه واقعا فکر چاره باش چون درست نمیشن روز ب روز بد ترمیشن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قهره

حرف طلاق پیش کشیدم اونم لج کرده اما معذرت خواهی کردم اما انگار خیلی لج کرده 

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

عزیز من بهت حق میدم

ولی دوران عقد و نامزدی دوران شناخته

اگه همسرت اینقدر توش رو سیاهه بنظرم جا نجات زندگی باید خودتو نجات بدی

دو روز دیگه سر زندگیت این اتفاق بیوفته واقعا راهی برات نمیمونه

ارزو های بزرگ ، 

یه نصیییحت

اگه قهر و دعوای اول هست   محکم بمون تا اون بیاد جلوووو

خوودتو سبکک نکن

آشششتی نکنه

میخاد چه غلطی کنه

اون میخاد تو را بتورسونه که گربه دم حجله بکشه

لطفا تو دست پیش بگیر و از همه بلاکش کن و بترسسووونش   تو از اون نترس   اون باید بترسه

اگه محکم بودی  این قهر از سرش می افته وگرررنه همشیشه  تو باید به غلط کردن بیفتی 

حالا که خانوادتم فهمیدن   سکووت کن  تا اون بیاد جلووووووو

اصلا بهش برگرد  چه معنی داره قهر کنی

توووووو خودتو مقصر نشوون نده   نتررس

ببین من الان با یکی از همین آدما دارم زندگی میکنم ،قهرمون از ۴روز ۵روز کشیده ب یه ماه دوماه ،با یه ب ...

دوسش دارم من فقد سه ماهه عقد کردم دوس دارم آشتی کنیم😢😭

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

اوه اوهشماهمکار اشتباهی کردی...دوتا زوج بی تجربه این چقدر...

اره😥

یه نصیییحتاگه قهر و دعوای اول هست محکم بمون تا اون بیاد جلووووخوودتو سبکک نکنآشششتی نکنهمیخاد چه غ ...

میترسم زندگیم خراب بشه میخام آشتی کنیم هر روز گریه میکنم حالم بده😭😭

دوسش دارم من فقد سه ماهه عقد کردم دوس دارم آشتی کنیم😢😭

حرف بزن باهاش ،نمیگم زبونم لال فردا برو درخواست بده میگم فقط ب امروزت فکر نکن لطفااااا

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
همونجا احتمالا یکیو پیدا کرده می‌خواد تورو از سرت باز کنه

ن اونجور آدمی نیست بهش شک ندارم اما لجبازه

ما نمیدونیم سر چی دعوا کردید نمیدونیم مقصر کیه و بهترین واکنش از جانب شما چی میتونه باشه آدم به هر ق ...

مقصر منم اما معذرت خاستم

سر چی دعواتون شده من متوجه نشدم

قرار بود تعطیلات کریسمس بیاد پیش من سر قیمت لب تاب من فقد ازش پرسیدم چند خریدی اونم بهش برخورد و بعدم من گفتم طلاقم بده و خیلی پشیمون شدم اما اون انگار لج کرده