2777
2789

دیشب زنگ زدع میگم مامانجون خوبه(مامان مادرشوهرم) میگ رفت خونش گفتم چرا انقد زود گفت رفت بخاری ها رو روشن کنه اخر هقته ما میریم بچت سرما نخوره😐😨

میخاد مثلا بچه منو ببره نشون فامیلاش بده 😐

بنظرم هرکی میخاد بچه منو ببینه بیاد خونه من ن اینکه من تو سرمای شدید پاشم یچمو ببرم ک اونا ببینن بعدشم ک الان آنفولانزا شدید اومده 

نمیدونم چی بگم بهش واقعا 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونهٔ مامان جون کجاست؟ کدوم شهره؟ از شما خیلی فاصله داره؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من دو سه ماهه خونه پدرم نرفتم از ترس مریضی و سرما

من هفته پیش رفتم خونه مامانم 

مامانم بخاطر من هرکی اومد دم در درو باز نکرد گفت یوقت مریضن بچت مریض میشع

همینو بگو 

بگو مامان جون هرکی میخواد بچمو ببینه باید بیاد خونه خودم اینجا ببینه من آخره هفته کار دارم نمیتونم با بچه بیام بعد اگه گفت خودت نیا بچه رو بفرست بگو ببخشید ولی بچه معمولا با مادرپدرش جایی میره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چند وقتشه بچه ات ؟ بگو هوا سرده بچه منم کوچیکه شما برید ما یه وقت دیگه میایم سر سلامتی بچه ات با احد ...

تازه شده دوماهش

اصلا شوخی ندارم با کسی 

تازه شده دوماهش

به هییییییچ عنوان نرو

مگه ادم بچه ۲ ماهه رو بجز موارد ضروری از خونه بیرون میبره؟

اونم توی سرما و شیوع انفولانزا

چه کم عقله مادرشوهرت

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین