2777
2789
عنوان

حس میکنم برای خانم بودن زیادی ناتوانم و ضعیف

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 69 پست
ناراحت نشدم عزیز سوال بود برام. حس میکنی همه اینا تقصیر شماست؟

من چند ساله کار میکنم و مستقلم و از وقتی مستقل شدم توقع خانواده از من خیلی بیشتر و شدید شد 

و جایی هم اعلام کنی نمیتونی ورق برمیگرده جوری رهات میکنن ک انگار وسط جهنمی 

همسرم ادم خوبیه ولی جدیدا کم درکم میکنه کمتر حوصلمو داره 

ما هوز عقدیم و تو یه خونه نیستیم 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

به سن نیستمن ۴۳ سالمه الان دغدغه های فکری ام از توانم خارجهاونقدر مشکل دارم که نمیدونم به کدومش فکر ...

توام احساس تنهایی میکنی ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چند ساله کار میکنم و مستقلم و از وقتی مستقل شدم توقع خانواده از من خیلی بیشتر و شدید شد و جایی هم ...

منم مثل شما هستم. حال دلم اصلا خوب نیست با این تفاوت من خانه دارم

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
منم مثل شما هستم. حال دلم اصلا خوب نیست با این تفاوت من خانه دارم

کاش منم خانه دار بودم 

کاش هرگز ازدواج نمیکردم بااینکه همسرمو دوس دارم اما حس میکنم ازدواج مسیر علاقشو کمرنگ کرده 

شماهم متاهلی ؟

کاش منم خانه دار بودم کاش هرگز ازدواج نمیکردم بااینکه همسرمو دوس دارم اما حس میکنم ازدواج مسیر علاقش ...

بله متاهلم 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
خیلی تحت فشارم پدرم بی دلیل قهره مادرم توقعش از من زیاده و همسرم ک جدیدا تغییر کرده حس بدیه و ببخشی ...

عزیزم این بی حوصلگیتون ازیه جایی نشات میگیره،رابطه ت باهمسرت چطوره؟ ،کم خونی نداری ؟ 

عزیزم این بی حوصلگیتون ازیه جایی نشات میگیره،رابطه ت باهمسرت چطوره؟ ،کم خونی نداری ؟

اره خوبه ولی گاهی حس میکنم نسبت بهم بی پروا تر شده یا بی ملاحظه تر نسبت به ناراحتیم بایت موضوعاتی 

من از اولم خیلی رابطم با خانوادم خوب نبود همیشه مراعاتی و دلسوز بودم ولی محبت متقابل دریافت نکردم 

دیشب خیلی گریه کردم انقد عصبی بودم ک دوس داشتم خودمو بزنم چون دیدم خیلی بیچاره ام