2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

205 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا الکی اینقدر رو تولدم حساسم شاید چون تولد عزیزام براشون سنگ تموم میزارم توقع دارم اوناهم همینجوری باشن 

امسال توقع داشتم اولین تولدم که مادر شدم برام بترکونن اما دریغ از یه پیام و کادو حتی از طرف همسر 

اینقدر ناراحتم از دیروز که دارم امروز گریه میکنم 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تولدم برای هیچ کس مهم نیست 

بیخیال واقعا هیچ سالی نگرفتم همیشخ عکس های تولد بقیه رو با حسرت میبینم اخه بخوامم نمیتونم مال من همش تو امتحاناته

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ممنونم عزیزم خیلی دلم گرفته

تولدت مبارک نازنین

اتفاقا منم امسال مادر شدم مهر تولدم بود شوهرم ک هرسال پیام میداد کادو میداد هیچکاری نکرد منم گذشتم بچم واجبتره حیفه شیر حرص و جوش بهش بدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..