2777
2789
عنوان

اعتماد به همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 46 پست
حالا قصد قضاوت ندارم ولی بعضی اوقات تقصیر خود خانوما هم هست

ببین برو گمشدگان رو چک کن همه خانواده ها اعلام رسمی نکردن ولی لااقل توی پیج و سایت گمشدگان تعداد زیادی میبینی حتی مردای ۵۰ساله 

و حتی پسر 

و تعداد کمی اعلام میشه که چندتا که من از نزدیک میشناسم رو برات گفتم همشهری و هم محله ای کم شدن 

و این دختره که رفته بوده کتابخونه و دزدیدنش حتی دوست پسر هم نداشته خطاش بدست پلیس چک شد هیچ هنوز اثری نیست

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

شوهرش معتاد ودزدی میکنه من چون دلم واسه خانمه میسوزه کمکش میکنم اونم دیگه فک نمیکنه بابا ۱۲ شب دیگه ...

آها همینه این شوهر اینجوری دردسره ولی باز هم تقصیر زنه نیست هم ممکنه مغزش رد داده باشه از این زندگیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین برو گمشدگان رو چک کن همه خانواده ها اعلام رسمی نکردن ولی لااقل توی پیج و سایت گمشدگان تعداد زیا ...

وای نپش قلب  گرفتم 

دختر من ساعت ۳ صبح میره یه شهر دیگه همش دعا میکنم خدا خودش پشت و پناهش باشه

حالا قصد قضاوت ندارم ولی بعضی اوقات تقصیر خود خانوما هم هست

ببین شاید دختر نداری یا شاید تنهایی از خونه درنمیای ماشین بگیری ولی منکه گرفتم باهام پیش اومده اونم خیلی فقط جون سالم به در بردم یه راننده معمولی یا همین پدر بزرگم هم پیشنهاد داده نصفشونم معتادن چیزی حالیش نیست 

وایسادم سر خیابون بهم پیشنهاد میدادن سوار ماشین بشم چندباره هم با تهدید بوده 

این ماجرا چندبار برام پیش اومد که میترسم دربیارم اون دخترا هم همچین سرنوشتی داشتن فقط من سوار ماشین نشدم اونا شاید اول سوار شدن بعد راننده ماشین قفل کرده بیهوش کردن دزدیده 

وای نپش قلب گرفتم دختر من ساعت ۳ صبح میره یه شهر دیگه همش دعا میکنم خدا خودش پشت و پناهش باشه

ماشین معتبر بزار بره سرویس مشخص 

آها همینه این شوهر اینجوری دردسره ولی باز هم تقصیر زنه نیست هم ممکنه مغزش رد داده باشه از این زندگیش

شوهره بعصی اوقات بد دیوونه میشع حمله میکنه به خونه همسایه ها یه بارم زنگ زدیم پلیس بردش یه ساعت بعد زنگ زدن این قابل نگهداری نیست از بس داد میزنه ولش کردن دیگه

وای نپش قلب گرفتم دختر من ساعت ۳ صبح میره یه شهر دیگه همش دعا میکنم خدا خودش پشت و پناهش باشه

نمیخوام بترسی ولی من رفته بودم دندون پزشکی که زود رسیدم من حواسم جمه زیر دوربین پمپ بنزین نشستم چون دکتر بسته بود ولی به ماشین از دور که اصلا طرف جاده بود و زیر دوربین نبود و مستقیم وایسادم که پلاک نمیفته برام اشاره میکرد سوار ماشینش بشم و برم طرفش منم هرچی اشاره کردم برو نرفت گرفتم رفتم توی پمپ بنزین نشستم جلو مردم اصلا نزدیک ماشین اون طرف نشدم 

همین شخص میتونست به اسم مسافرکشی منو سوارکنه و ببره بدزدن من میخواستم چیکارکنم؟

ولی من سوار ماشین غریبه نمیشم فقط تاکسی اشنا

ببین شاید دختر نداری یا شاید تنهایی از خونه درنمیای ماشین بگیری ولی منکه گرفتم باهام پیش اومده اونم ...

دو تا دختر دارن همه جام خودشون میرن وای اونی که شهر دیگه میره تا میرسید از عمرم کم میشد یه چند وقتی خودمو زدم به بی خیالی  و سپردم به خدا

شوهره بعصی اوقات بد دیوونه میشع حمله میکنه به خونه همسایه ها یه بارم زنگ زدیم پلیس بردش یه ساعت بعد ...

متاسفانه همینطورین اینا فقط زنش بیچاره ولی باید مطمعن بشی چجوری زنی هست اگه خیلی ساده هست و خوبه که کمکش کن بیچارست 

ماهم یکی داریم وسط خیابون میگرده جیغ میزنه داد میزنی دیوونه بازی درمیاره

دو تا دختر دارن همه جام خودشون میرن وای اونی که شهر دیگه میره تا میرسید از عمرم کم میشد یه چند وقتی ...

منم همه جا میرم تنهایی ولی دزدی زیاد شده منم ۲۲سالمه خیلی تا الان تهدید شدم که دیگه فقط با اسنپ میرم یا تاکسی یا آژانس بانوان  

دو تا دختر دارن همه جام خودشون میرن وای اونی که شهر دیگه میره تا میرسید از عمرم کم میشد یه چند وقتی ...

خداحفظشون کنه

ازمنم میرفتم بیرون بهم زنگ نمیزدن اصلا الان برم وسط شهر ده بار زنگ میزنن از وقتی تو شهرمون گمشده زیاد شده😂

ازمنم میرفتم بیرون بهم زنگ نمیزدن اصلا الان برم وسط شهر ده بار زنگ میزنن از وقتی تو شهرمون گمشده زیا ...

کدوم شهری

من اصلا گمشده های شهرمون رو چک نمیکنم اگه بخوام چک کنم دیگه نمیزارم دخترام بیرو برن