2777
2789
عنوان

اعتماد به همسایه

312 بازدید | 46 پست

به هیچکس اعتماد نکنید همسایه تو خونتون راه ندید چون همسایه های خونه خالم که بچه هاشون میومدن پیش خالم و مادره هم میومد گدایی مثلا غذا اینا خالم بهش میداد یهویی یه روز قبل اینکه اینا اسباب کشی کنند وقتی خونه خالم بیرون بودن خونه خالم و خالی کردن متاسفانه طلا دستگاه چاپ تلویزیون چرخ گوشت ماهواره همرو بردن و اسباب کشی کردن رفتن روز بعدش 

ما مطمعنیم کار همچنان بوده

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری قفلو شکستن؟؟

ولی بنظرم هم دزد می‌تونه راحت قفل باز کنه اما باید دوربین نصب کرد از بیرون و داخل و کل خونه که بترسن نزدیک خونه نشن خالم الان دوربین نصب کردن

ما هم یک همسایه داشتیم از صد تا خونه که تو کوچمون بود روز آخر صد هزار تومان قرض کرد رفت که رفت،همون شب اومد جلو در خونم ساعت 12شب چون من با همسایه ها ارتباط ندارم درو باز نکردم از پشت در حرف زدم همش اصرار می‌کرد که درو باز کن فکر کنم میدونست تنهام خدا رحم کرد که از همسایه جماعت خوشم نمیاد

یعنی چی،مگه در خونه قفل نبوده؟؟😑

داخل نه فقط حیاط که از دیوار پریدن ولی درب شده سرقت داره که بسته بوده ولی عین آب خوردن بازش کرده بودن

ما هم یک همسایه داشتیم از صد تا خونه که تو کوچمون بود روز آخر صد هزار تومان قرض کرد رفت که رفت،همون ...

آره الان خالم وقتی تنهاست و شوهرش نیست میاد پیش ما تو خونه نمیمونه

شکستن نمی خواد پسر من نوجوان هست چند بار پشت در مونده درو راحت با کارت یا سنجاق باز کرده ،الان گوگل ...

دوربین مخفی خیلی مهمه کل خونه و دم در حیاط نصب کنید که کسی جرعت نکنه بیاد سمت خونتون

شکستن نمی خواد پسر من نوجوان هست چند بار پشت در مونده درو راحت با کارت یا سنجاق باز کرده ،الان گوگل ...

تو فیلما هم همه چی آموزش میدن

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

خدارو شکر که با خودش کاری نداشتن

خونه نبود اون موقع اینا دیده بودن درومده با بچه ها و رفتن تو خونه