2777
2789
عنوان

دزدی طلا

161 بازدید | 22 پست

جدیدا طلا زیاد میدزدن حواستو جمع کنید میرید بیرون طلا نپوشید از سر راه هم ماشین نگیرید از دور ور و اشناهای ما دزدیدن با چند نفر پیش اومد حتی یکی که باشوهرش بود بازم با تهدید ازشون طلارو بردن یه عالمه طلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره 

توی یه ماه سه تا دزدی مامانم تعریف کرد نزدیک خودشون بوده اونم طلا از خانمهای بچه به بغل و سن بالا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

حالا دزدی به کنار وحشتی که با آدم میمونه اما بازم هر سینه ریز که از آشنای ما بردن 500میلیون پولش بود 2تا سینه ریز با یه عالمه النگو 

خانما مراقب باشید فکرنکنید برای مردم میفته برای مانه 

اره توی یه ماه سه تا دزدی مامانم تعریف کرد نزدیک خودشون بوده اونم طلا از خانمهای بچه به بغل و سن بال ...

تازه آدم هم میدزدن توی شهرما چندتا از آشناها کم شدن یه دختر 17ساله (فامیلای اینو میشناسم)یه زن 42ساله یه پسر 20ساله (این هم محله ای بودن)

و یه مورد هم پیدا شد کشته شده 

و موارد دیگه که ازش خبر نداریم 

تازه آدم هم میدزدن توی شهرما چندتا از آشناها کم شدن یه دختر 17ساله (فامیلای اینو میشناسم)یه زن 42سال ...

ماشین از سر جاده نگیرید جاهای پرت نرید بیابون و کوه و دشت و.. 

خوب اینا در معرض دید بوده یا نه پوشونده بودن ؟

یکیشون یه پیرزن بوده که النگو بوده دستش هر روز دم در می‌نشسته ظهر که هیچکس نبود ۳نفر میگه اومدن سراغش دهنشو گرفتن و النگوهاشو در اوردن

خوب اینا در معرض دید بوده یا نه پوشونده بودن ؟

اون چندتا دیگه خانما هم نه ماشین از سر جاده گرفته بودن 

و یه پسر که گوشی ایفونش دزدیدن و با چاقو زدنش اون شب از پشت خونه ها که هیچ بنی بشری رد نمیشه پیاده میومده

اون چندتا دیگه خانما هم نه ماشین از سر جاده گرفته بودن و یه پسر که گوشی ایفونش دزدیدن و با چاقو زدنش ...

خدا نیاره برای کسی خیلی بده واقعاااا

پس حداقل ادم خودش باید مواظبت کنه 

تازه آدم هم میدزدن توی شهرما چندتا از آشناها کم شدن یه دختر 17ساله (فامیلای اینو میشناسم)یه زن 42سال ...

اره خیلی ها از فقر زدن توی کار دزدی طلا 

خدا به داد همه برسه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اره خیلی ها از فقر زدن توی کار دزدی طلا خدا به داد همه برسه

آره من خودم دخترم ولی همیشه با آژانس بانوان میرم بیرون و بتهوون برمیگردم این دختره ۱۷ساله آشنا بوده درومده رفته کتابخونه تنهایی خواسته برگرده دیگه برنگشته الان نزدیک یک ماه خانوادش در به در میگردن