2777
2789

من خودم روز اول ک میخواستم برم مدرسه فک میکردم امپول میزنن.. هی از دختر همسایمون میپرسیدم امپولم دارن؟؟ 

نصفه های راه هم فرار کردم داشتم میومدم خونه 😄😄😄😄😄😄😄😁😁😁😁

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدرخوشجال وخندان بودم که نگوعین این خنگادراوتحدبامیدپیداکردن دوست  بعدیه کلاهم مامانم بافته ...

😁😁😁😁😁😁ایول تصورت کردم 

وای من مال خودم یادم نمیاد گریه نکردم اما پسرم خیلی وابستس مهد به زور میره من جلوی در میمونم وای به مدرسش استاتر خوب شدی بعدش

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

فقط،کادوهای که مامانم اینا میخریدن میبردن 

انوقت معلم دربه در شده به اسم خودش میداد بهم 

وقتی فهمیدم همه اونارو مامانم میگرفت اصلا شکست عشقی خوردم😁😁😁😁😁

اینو یادمه😁😁😁

من مامان شدم🥲
وای من مال خودم یادم نمیاد گریه نکردم اما پسرم خیلی وابستس مهد به زور میره من جلوی در میمونم وای به ...

اره دیگ خوب شدم

واای من خیلییی خوشحال بودم همش حس میکردم قراره کللی بازی کنم همه گریه میکردن با تعجب نگاهشون میکردم

وقتی بهمون هدیه دادن و جشن گرفتن که رو ابراا بودم😍

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خخخخ از اول صبح ک واس اولین بار پامو تو حیاط مدرسه گذاشتم ... همش  عشقم بود  ک برم دم ابخوری... ۱۰ بار‌رفتم فک کنم  بزور اب میخوردم... مدیر مدرسمون ی اقایی بود گفت مگه  کله گنجیشک خوردی  ک ایقد اب میخوری منم با گریه رفتم پیش مامانممم...🤣کلا خیلی لوس بودم

❤نمیمیرد،آنکه دلش به عشق زنده شد❤