2777
2789

دختر دایی من هردوتابچشو با قرص ضد بارداری باردارشد،علتشم این بود که ماه اولی که قرص می‌خورد روش دیگه ای استفاده نکرد و همون ماه اول بارداری شد 

درصورتی که همه می‌دونن ماه اولی که قرص میخوری احتمال بارداری هست

جلوگیری با دستگاه داشتم باردار شدم از این مطمئن تر؟؟؟

اونم شرایط خودشو داره 

باید هر چند ماه چک شه که سره جاشه 

چند سال یه بار باید تعویض شه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه چند مورد از اطرافیانمون که گفتن ناخواسته باردار شدن فهمیدم به روش طبیعی بوده درواقع اصلا جلوگیری نداشتن

روش های جلوگیری هم ممکن خطا داشته باشه ولی اینکه کلا جلوگیری نداشته باشی بی خیالی و خودخواهی محض

پس چطوری جلوداری داشتید شد ببخشبد البته

با ک‌اندوم

اولاش نمیذاشت همسرم

آخراش میذاشت

التماس میکردم ولی گوش نمی‌کرد می‌گفت چیزی نمیشه 

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونم شرایط خودشو داره باید هر چند ماه چک شه که سره جاشه چند سال یه بار باید تعویض شه

عزیزم دکتر میگه دستگاهت سرجاش بوده منم ۱۰ روز قبل اینکه متوجه بارداریم بشم چکاب کردم همه چیز اوکی بود

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
عزیزم دکتر میگه دستگاهت سرجاش بوده منم ۱۰ روز قبل اینکه متوجه بارداریم بشم چکاب کردم همه چیز اوکی بو ...

خوب پس فقط باید گفت مبارکت باشه ❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من خیلیا رو دیدم با آی یو دی باردار شدن. برا همین اشناهام از کاندوم هم استفاده میکردن. کلا چیز ب درد ...

آی یو دی احتیاج داره که هر ۶ ماه یا یکسال چک بشه و جنس مناسب با کیفیت  گذاشته بشه

زن بابای ۱۴ ساله داره بعد سومین بارداری ناخواسته گذاشت 

دوستمم ۶ ساله داره

کاندوم هم اگه طرف مهارت داشته باشه و جنس خوبشو استفاده کنه بهترین روشه ،خودم سالهاست روش جلوگیریمه

کسی که نیگه کاندوم بده مهارتشو نداره و بلد نیست