2777
2789

تو مدرسه بهم تهمت زدن که دوسپسر داری و از این حرفا و بعدم سر اینکه از کلاس اومدم بیرون زنگ مامانم زدن که بیا بچتو ببر پروندشو بگیر ببرش فلان مدرسه نزدیک خونتونه(مدرسه خوبی نیست وگرنه کلا نمیموندم تو این مدرسه)

قبول دارم واقعا خودمم مقصر بودم اشتباه کردم،عذرخواهیم کردم

ولی خب اونام اشتباه کردن جلو مامان بابای بچها و خود بچها چنان سرم داد کشیدن و تهمت زدن که من گریم گرفته بود با اینکه من هیچوقت تو جمع گریه نمیکردم

زنگ مامانم زدن همچیو الکی شلوغش کردن و چارتا دروغم گذاشتن روش به مامانم گفتم انقد حال مامانم بد شد که من ترسیدم اتفاقی براش بیوفته خدایی نکرده...

بچها امروز که مدرسه انلاینه ولی اگه نبودم امروز مشاورمون مدرسه نبود،

اما به نظرتون مامانم الان زنگ مشاورمون بزنه بگه چرا به بچم تهمت زدین و یکم شر درست کنه ولی نه که بخاد دعوا راه بندازه...

آخه شنبه هم میخاد بیاد مدزسه با خود ناظم مدیر حرف بزنه ولی میترسم تعطیل شه 

اگه تعطیل نشه هم مشاورمون اون روز مدرسه نیست

به نظرتون زنگش بزنه یا نه؟

آخه من اون زنک رفته بودم پیش مشاور بهش گفته بودم حالم چقد بده و از این حرفا...

ولی جلو مدیر و ناظمه وایساده بود گریه منو نگاه میکرد هیچیییم نمی‌گفت 

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

کاری به مشاور نداشته باش مادرت در اولین فرصت بره برخورد خیلی جدی و حق به جانب داشته باشه

اصلا همچین چیزی قابل قبول نیست 

من که پسر دارم ولی حتی اگه دختر داشتم فرقی نمی‌کرد هیچکس حق ندارد اشک تو رو در بیاره یا توی جمع بخواد حال بچه رو خراب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به مشاور نداشته باش مادرت در اولین فرصت بره برخورد خیلی جدی و حق به جانب داشته باشهاصلا همچین چ ...

آخه همیشه تو مدرسمون مشاور اولین نفر باید در جریان همه چی باشه

بعدم خب اون این شرو درست کرد اول چون اون گفت زنگ مامانش بزنین 

اره مامانم میخاد همینکارو کنه

با اینکه بعدها به حسابشون رسیدم ولی همیشه کنج دلم موند

حالا هم مامان جون از من بشنو و اصلا مادرتون کوتاه نیاد چون تو قراره در محیط آروم بدون استرس درس بخونی

نه یه مشت عقده آیی پیری بخوان تو رو اذیت کنن

خاک تو سر مشاوره‌ای فضول که کاری جز زیر آب زنی بلد نیستنخودم زخم خوردم دوران دبیرستان و جوری در مورد ...

دقیقا

اون اصلا اینجوری نبود اصلااااا زیر آب زن نبود،اصلااا اون کل زندگیمو میدونه،ولی هیچوقت دهن باز نکرد

اونم چیزی نگفت فقط گفت زنگ مامانش بزنین،نکفت چی بگین چیکار کنین،فقط گفت زنگ بزنین

آخه همیشه تو مدرسمون مشاور اولین نفر باید در جریان همه چی باشهبعدم خب اون این شرو درست کرد اول چون ا ...

من میگم از مدیر بگیر بیا پایین منظورم اینه صبر کنید اون بیاد به جان پسرم اگر نزدیکم بودی یه جوری حسابشون می‌رسیدم تا هفت پشت یادشون نره

یه معلم قرآن پسرم داشت اذیت کرد بچه رو خوب اصلا نمیتونه عربی رو خوانی کنه اینجا نبوده که عربی یاد بگیره

پرچمش کردم دادگاه بردمش

من میگم از مدیر بگیر بیا پایین منظورم اینه صبر کنید اون بیاد به جان پسرم اگر نزدیکم بودی یه جوری حسا ...

مرسی دمتون گرم واقعا

یعنی میگین اول بیاد مدزسه بعدش زنگ مشاور بزنه؟

آره عشقم از بالا بگیر تا پایین مبادا از ترس اخراج کوتاه بیاد هیچ غلطی نمیتون بکنن

آخه یه مشکلی هست...اونا یه آتو ازم داره که مامانم خبر داره،ولی بابام اگه بفهمه زندگیمون از هم میپاشه(یه مشکل خانوادگیه)

پس یعنی الان زنگ بزنه یا نزنه؟یا بزاره بعدا زنگ بزنه؟

آخه یه مشکلی هست...اونا یه آتو ازم داره که مامانم خبر داره،ولی بابام اگه بفهمه زندگیمون از هم میپاشه ...

اصلا آنقدر مامانت محکم باشه اسم باباتون آوردن بگه جلوشو گرفتم نیاد اون بیاد مدرسه رو رو سرتون خراب می‌کنه

قشنگ به غلط کردن بندازشون