2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بهش اطلاعات نده.....مادرت میپرسه شما دلیلی نداره راجع به جزییات روابط زناشویی با شوهرت داری رو بهش توضیح بدی....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

چرا گفتی رابطه داری؟!!!دیوار حاشا بلندهههه...این بشه درس برات که نباید چیزی از رابطه دونفره ات هیچ ج ...

هرررررربار از پیشش میام میگه کاریم کردین؟

گا ییده عصابمو منم گفتم اره و دست از سرمون بردار

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

مامانت دقيقا به چي حسودي ميكنه؟چند سالته؟

پدر من سالی یبارم کنار مامانم نمیخابه و بهشم محبت نمیکنه

ولی شوهرم عاشقمه و محبت بهم میکنه

۲۰

جالبه

مادر درباره رنگ و سایز میپرسه و کاربرا میگن مادرته!!!!!! 

این مدلی فکر میکنید که زندگیاتون جم تی وی هست

باعث تاسف

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

هرررررربار از پیشش میام میگه کاریم کردین؟گا ییده عصابمو منم گفتم اره و دست از سرمون بردار

اشباهت همینه دیگه...هزاربار بگو نه تا تو همون مرحله بمونه الان که بدتر شد

اینکه از بابت بارداری نگرانه که حق داره کم اینجا تاپیک ندیدیم که باردارم و عقدم و چیکار کنم؟! اما ای ...

اوکی میگیم نگرانه

دیگه چ حقی داره راجب سایز و تنگی گشادی بپرسه؟

نزدیکی تو دوران عقد فقط باعث میشه وابسته بشی، اگر اخلاق بدی داره نبینی و نتونی تصمیم بگیری.

منم توی دوران عقد مثل تو بودم. الان پشیمونم از همه کارام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اوکی میگیم نگرانهدیگه چ حقی داره راجب سایز و تنگی گشادی بپرسه؟

کنجکاوه😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴