2777
2789

تو فکر لباس زن داداشت خوابیدی خواب دیدی 😅

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیدن لباس در خواب معمولاً با ظاهر، شخصیت، و جایگاه اجتماعی ارتباط دارد. رنگ‌ها در تعبیر خواب بسیار مهم هستند:  

- لباس سفید: نشانه‌ی پاکی، آرامش، نیت‌های خالص و شروع تازه است. در بسیاری از منابع، لباس سفید به معنای خیر، برکت و آرامش درونی تعبیر می‌شود.  

- کت سفید با رنگ صورتی: ترکیب سفید و صورتی نماد محبت، لطافت، و روابط صمیمی است. صورتی در خواب معمولاً به احساسات عاشقانه یا خانوادگی، مهربانی و آرامش قلبی اشاره دارد.  

- شباهت به لباس زن‌داداش: این بخش می‌تواند نشان‌دهنده‌ی تأثیرپذیری شما از او، یا ارتباط نزدیک و همدلی باشد. گاهی هم به معنای این است که شما در ناخودآگاهتان ویژگی‌هایی از او را دوست دارید یا می‌خواهید شبیه او باشید.  اینو هوش مصنوعی گفته

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

دیدن لباس در خواب معمولاً با ظاهر، شخصیت، و جایگاه اجتماعی ارتباط دارد. رنگ‌ها در تعبیر خواب بسیار م ...

این اشتباهه تعبیر لباس سفید اصلا خوب نیست

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.