2777
2789
عنوان

بیاین چیز های خوب رو مد کنیم

133 بازدید | 20 پست

مثلاً کتاب بخونیم و فرهنگش رو ت بچه هامون رشد بدیم 

یاد بگیریم و به بچه هامون یاد بدیم سرمون ب کار و زندگی خودمون باشه و تا ازمون نخواستن ن نظر بدیم ن قضاوت 

به سطح  پایین تر از خودمون با غرور نگاه نکنیم و با مادیات پز ندیم 

همیشه وقتی با یکی چشم تو چشم میشیم  لبخند بزنیم یا حداقل چشامون بخنده خیلی حس خوبی میده 

ت اتوبوس و مترو اگه مشکل جسمی نداریم جامونو ب بزرگسالا و زنان باردار بدیم چیزی نمیشه بخدا 

شما هم بگین....

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

حرفای خوبی میزنی ولی ی ساعت دیگه یادم میره😂

یادت نره 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیز به گفتن آسونه اما کیه که عمل کنه؟

از خودمون شروع کنیم 

من چقدر به کتابخونی گارد دارمنمیدونم چرا

داستان طور بخون

قرآن و یاد خدا و نماز خوندن رو یاد بدیم 

حلال و حروم یاد بدیم حق الناس و دل نشنیدن یاد بدیم 

کمک کردن به همدیگر 

مرتب بودن و منظم بودن و دفتر برنامه ریزی داشتن 

یاد گرفتن یک هنر در کنار تحصیل (مثلا نقاشی و موسیقی و قلاب بافیزو بافتنی و کلدوزی و خطاطی در کنار مدرسه)

کتاب خوندن در کنار کتاب های تحصیلی (به خصوص شروع به خواندن کتاب از نویسنده های خودمون مثل شاهنامه و نوشته های سیمین دانشور و جلال ال احمد و مهرداد صدقی و …)

یاد دادن عادت های خوب ،مسواک شیر و ماست و حموم و تمیزی و هرشب پنج تا تست زدن و 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

از خودمون شروع کنیم

می‌دونی یه جاهایی خودخواهی آدمی به خیلی چیزا غلبه می‌کنه

و اینم بگم که معمولا همه سعی میکنن همرنگ جماعت باشن

هرکسی شجاعت اینو نداره که پای اعتقادات خودش بمونه چون از رویارویی با عواقبش واهمه داره

می‌دونی یه جاهایی خودخواهی آدمی به خیلی چیزا غلبه می‌کنهو اینم بگم که معمولا همه سعی میکنن همرنگ جما ...

تو خودمون و خانوادتون رو اوکی کنیم حداقل 

وقتی ت یه جایگاه شغلی هستید لطفاً گارد نداشته باشید و از بالا ب مردم بی گناه نگاه نکنید با دل و جون و مهربونم و وجدان کاری کار کنید 

شاید چون اولین آشناییت با کتاب در قالب همون درس و مدرسه بوده و حس اجبار بهت داده.سبک مورد علاقه است رو پیدا کن و یه اثر جذاب و گیرا اولش بخون

حتما هم نباید کتاب چاپی باشه می‌تونه الکترونیک یا صوتی باشه

چرا از یک کتاب خوب شروع کن 

اولین کتابی که شروع به خواندننش کردم ‌منو علاقهذمند کرد کتاب تاریخی سینوهه و بعد کتاب تاریخی کلوئپپاترا کنیز ملکه مصر و سومین کتاب تاریخی که خوندم خاطرات مونس الدوله و خاطرات تاج السلطنه 

خیلی جالب بودن و توصیفی محور 

بعدش علاقهذمند به خواندن کتاب های روانشناسی خودشناسی کردم از اثر مرکب و چهار اثر فلورانس و قورباغه ات رو قورت بده و زندگی خود را دوباره بیافریند و ……..

و بعد خواندن کتاب های مهرداد صدقی کهذطنز امیز بودن به خصوص کتاب صوتی ها 

و الان در حال خواندن مناجات نامه و کتاب های سیمین دانشور هستم شهری چون بهشت از پرنده های مهاجر بپرس 

که ایرپد رو میزارم گوشم و هم کار خونه می‌کنم و هم گوش میدم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تو خودمون و خانوادتون رو اوکی کنیم حداقل

کل سختیشم توی خودمون و خانواده مونه دیگه

وقتی یاد بگیری رضایت خودت به رضایت اطرافیان ارجعیت داره دیگه نظر غریبه ها که اصلا مهم نیست!