2777
2789
کلا به زبان انگلیسی تو کل دنیا میشه خونده سهولی ناشر باید پیدا کنیاگر نه به هزینه شخصی اگر برنامه نو ...

نآشر دارم درمرحله چاپه ولی خواستم راههای فروشش رو پیدا کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خوندن کتاب باید دستا رو شست قبلش؟ 😁😝

نه ولی سطح فرهنگ یه کشور نشون می ده که دست شستن که واجب هست انجام نمی دن بعد برن دنبال کتاب خوندن ؟ 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

هند دستاشون نمی شورن کتاب بخونند؟

بالاترین سرانه مطالعه در جهان مال هند هست از خودم که نمی‌گم شکر خدا ما دست میشوریم ولی زورمون میاد حتی یه سرچ کنیم حقایق رو بدونیم کتاب خواندن پیشکش

نه ولی سطح فرهنگ یه کشور نشون می ده که دست شستن که واجب هست انجام نمی دن بعد برن دنبال کتاب خوندن ؟

واقعیته مطالعه‌ی زیاد دارن حالا نمیدونم مثلا شعر کجا بیشتر دوس دارن 

مرسی از خودم نیست همسرم هست

فکر کنم بار اولتان هست موفق باشید

کتاب غیر از نویسنده به ویراستار برای بودجه بندی و غلط گیری نیاز داره

عنوان

طرح اولیه

به نظرم یه مراجعه به انجمن نویسندگان داشته باشین

اصول شعر انگلیسی مثلاً اینجوریه که اگر شعری در وصف قلب باشه جوری نوشته میشه که در نهایت خود متن به شکل قلب میشه

فرق داره کاملا

و شعر پارسی از وزن و قافیه متفاوتی برخورداره

حتما به سر به انجمن بزنید خیلی کامل راهنمایی میشید و اگر پسند بشه ناشر معرفی میکنن

فکر کنم بار اولتان هست موفق باشیدکتاب غیر از نویسنده به ویراستار برای بودجه بندی و غلط گیری نیاز دار ...

اونا همه حله ولی فعلا کسی فکر فروشش نیست من دستبکار شدم خخخخ الکترونیکی گفتن فیدیبو و طاقچه میزاریم فروش بره ۲۰ درصد ناشر ۸۰ درصد نویسنده حالا خواستم کشوری دیگه هم ببینم میشه فروختش

اصول شعر انگلیسی مثلاً اینجوریه که اگر شعری در وصف قلب باشه جوری نوشته میشه که در نهایت خود متن به ش ...

پسند شده بود جوری که تو شهرمون گفتن ما سی ساله همچین شعرایی نشنیدیم خودشون دنبال اسپانسر برای چاپش رفتن و گفتن حیفه