2777
2789

سلام

پسرم با قد 47 سانت بدنیا اومده تو هفته 38 بارداریم

خیلی بابت قدش غصه میخورم

من 159 هستم و باباش 169

میدونم ژن قد بلند نداره

ولی میترسم در اینده تو مدرسه و اجتماع خیلی غصه بخوره😭😭

دخترم با قد 48 بدنیا اومد ولی الان تو کلاس قد متوسطی داره بین همکلاسی هاش

💖😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میشه تا حدودی کنترل کرد. غصه نداره که! شنیدم کره جنوبی چندساله تغذیه و سبک زندگی و کنترل کرده و میانگین قدی و کلی آورده بالا. ال آرژنین و زینک بهش بده. شبا به موقع بخوابون و غذای سالم بخوره. بپر بپر هم خیلی مفیده

میتونی اصلاحشون کنی تا حدودی ، مثلا پرش رو به بالا تا سن زیر ۹ سال باعث ضربه زدن به صفحات رشد در زیر زانو میشه و مونجر به قد بلندی میشه ، صبحانه حتما شیر رو با مخلوط کن با خرما میکس کن خیلی تو قد بلندی تاثیر داره ،

خب میشه تا حدودی کنترل کرد. غصه نداره که! شنیدم کره جنوبی چندساله تغذیه و سبک زندگی و کنترل کرده و م ...

الان هنوز دوماهش نشده

از کی میشه این داروها رو شروع کرد؟ 

💖😍😘

ورزش، تغذیه سالم، خواب به موقع و... تاثیر داره یه چیز هم بگم نظر خودم هست، سعی بکن گوشی دستشون ندی تا اونجایی که میتونی. حقیقتا این گوشی 24 ساعته که دست خیلی هاست تو سیستم بدن چه از گوش، چشم و ذهنو.... تاثیر میذاره هم بجای فعالیت بدنی بچه، اونو رو یکجا مینشونه هم صدمات جبران ناپذیر دیگه داره. 

ورزش، تغذیه سالم، خواب به موقع و... تاثیر داره یه چیز هم بگم نظر خودم هست، سعی بکن گوشی دستشون ندی ت ...

گوشی نمیدم ولی مثلا دخترم بخاطز کلاس انلاین مجبوره با گوشی کار کنه

اینده هم معلوم نیست چی میشه

پسرم هنوز نوزاده

💖😍😘