2777
2789

بچه روهم قرارخواهرم بیاد دنبالش ببره خونه اشون 

چند روز مدام میپرسه 

چرا انقدر ناراحتی وتوفکری 

باخودم میگم آخه من چطور بهت بگم چمه 

چطور بگم بابام‌چه غلطایی کرده 

تاپیکام مشکل بابام هست میتونید بخونید 

موندم امشب چی بهش بگم 

زندگیم هیچ مشکلی نداره که بخوام اونو بهونه کنم 

خداخودش کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای موضوع پدرت رو به همسرت بگی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اصلا بهش نگو خلوت بکشون ب رابطه و‌اینا بهش نگو.مشکلاتو سعی کن بخاطر خانواده زندگیت خراب نکنی

این اتفاقات اخیر همه چیز ازم گرفته 

خواب خوراک تفریح و... 

همسرم همش فکر میکنه خدایی نکرده خودش کوتاهی کرده میخواد ازاین بابت خیالش راحت بشه

این اتفاقات اخیر همه چیز ازم گرفته خواب خوراک تفریح و... همسرم همش فکر میکنه خدایی نکرده خودش کوتاهی ...

خیالش راحت کن 

بچه‌نیست چه بهتر 

نذار بفهمه از کارای پدرت ک توف سر بالاس 

بکشون‌ب. رابطه و‌تمام

چرا میخوای موضوع پدرت رو به همسرت بگی

نه نمیخوام بگم 

ولی میدونی دلم میخواد یه جوری بهش بفهمونم که فعلا زیاد دوسندارم برم خونه پدرم 

گیج ومنگ شدم موندم امشب بهش بگم چرا یکی دوماه مثل بنگا تو یه عالم دیگه ام 

دیدن اون خانم هم حالم بدتر کرد انگار تواینمذوقت اخیر همه چی دست به دست هم داده منو افسرده وبدحال کنه

نه نمیخوام بگم ولی میدونی دلم میخواد یه جوری بهش بفهمونم که فعلا زیاد دوسندارم برم خونه پدرم گیج ومن ...

اگه قصد گفتن به همسرت رو نداری و فقط بهانه میخوای برای نرفتن خودت رو مشغول کاری بکن، بگو میخوام خیاطی یاد بگیرم یا زبان یا حتی آرایشگری سرم شلوغه نمیرم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

نیازی نیست دقیق بگی چی شده.ولی مختصر بگو مشکلی برای بابت ایجاد شده که قابل توضیح نیست و نمیخوای راجع بهش حرف بزنی چون حرف زدن درموردش اذیت و ناراحتم میکنه.

ولی واقعا با تو خوشبختم و هیچ مشکلی وجود نداره.پس بگذریم.

همین