2777
2789

من خودم گاهی میرم ی گوشی ساده برمیدارم از این قدیمی ها میگم خدافظ تکنولوژی و دنیای دیجیتال 🚶😂

یبار میشه ک ۳ ساعت پشت هم گوشی دستمه...😑

یبار حامی حیوانات میشم و گیاهخوار🌱

یبار ب این نتیجه میرسم ک نه ببین ما  مثلا دندون نیش داریم نباید گیاه بخوریم تازه آره سلولز هم جذب نمیشه 🤦🏻‍♀️

یبار ب این فک میکنم ک نه ببین ! ما باید توی زندگی ب جاهای بلندی برسیم مثل تسلا مثل ماری کوری مثل بنیامین فرانکلین😂

یبار میگم سال ۱۵۰۵ من مردم و دیگه نمیتونم شاد باشم پس بهتره از وقتی ک زنده ام استفاده کنم درست برای هرچه بیشتر دیدن و شنیدن وشاد بودن🥴

یبار اینقد اجتماعی میشم ک جلوی ۱۰ نفر حرف میزنم😵‍💫

یبار اینقد ساکتم ک دوستم فک میکنه مزاحممه 🤕

یبار اینقدر درس میخونمممم ک  برای ۱۹ .۷۵ میگم ای کاش بیشتر میخوندم😔

یبار اینقدر شاد بودن رو ترجیح میدم ک ساعت ۵ صبح روزی ک امتحان دارم قسمت آخر شهرزاد رو دوباره میبینم 😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه چون راه درست پیدا نکردی هنوز 

اینحوری تا یه سنی جذابه ولی از یه سنی به بعد مثل من کلافه میشی و سردرگم و بی حو۱له هیچی دیگه حالتو خوب نمیکنه 

سعی کن تو انتخاب هرچیزی تحقیق کنی و کار درست انجاج بدی

طبیعیه چون راه درست پیدا نکردی هنوز اینحوری تا یه سنی جذابه ولی از یه سنی به بعد مثل من کلافه میشی و ...

ن بخدا الان کلافه ام واقعا😂

مثلا آهنگایی ک موقعی شاد رو بودم رو دانلود کردم  زمانی  ک ازاون فاز اومدم بیرون رو نگاه میکنم میگم این خزعبلات چیه گوش میدم😂

😂خدایی؟ خوبه پس نگران بودم

آره به نظرم همچین شخصیت هایی مدام حس آزادی و تو قفس بودن رو تجربه میکنن، و قدرت رها کردن رو به راحتی دارن

یه شخصیت اپیکور گونه ای هم دارن 

کلا جالبه! اصلا نگرانش نباش! 😃