2777
2789
عنوان

داداش گدا صفت

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 25 پست
خیلی کارش بیشعوری بوده. به نظرم بهش زنگ بزن بگو. حتما بگو. بفهمه چقدر نفهمه. یعنی چی بچت نمیخوره. اه ...

اصلا دلم نمیکشه شمارشو بگیرم این به اصطلاح داداش رو مادر و پدرم بقدری لوس کردند که اگه حتی یه کار اشتباه بکنه کسی بروش نمیاره چون مامان و بابام رو اذیت میکنه تهش.. 

میخواستم سر سفره پاشم شوهرم دستشو گذاشت رو پام و علامت داد بشین(موقع برگشت تا در خونه سکوت کرد چون اگه چیزی میگفت میدونست میگم به اصرار خودت رفتیم) 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
وااای عین این اتفاق برای من افتاده.تمام مدت سر سفره فقط بغضمو قورت میدادم به جای غذا.غذا چلو کباب بو ...

بعضیا کلا گداصفتن 

داداش منم همینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکت می‌کنم برای منم پیش اومد برادر شوهرم دعوت کرده بود رستوران ولد بچه‌اش بچه ما سه ساله بود برای ا ...

آره بخدا انگار کفنشون جیب داره.. یجوری همین داداشم برای پول له له میزنه 

نمی‌دونم بهت کمکی می‌کنه یا نه ولی در ۹۹.۹ درصد خانواده های که پسر و دختر دارن همین بساطه

آره همیشه همین بوده بارها من یه خواسته ای داشتم برای من ولی برای اونا اجراشده هر دفعه گفتم چراااا فقط ادا درآوردن که تو دختری... مثلا من ساز میخواستم پدر و مادرم دقیقا همون ساز رو برای داداشام خریدن و اونا حتی یه آهنگ ساده رو هم یاد نگرفتند...

یا من کفش اسکیت میخواستم برام نخریدند چون دختر بودم برای اونا خریدند 

ببین اینقد تا حالا دلمو شکوندن که حد نداره

به نظرم باید همون موقع قهر میکردی و رستوران رو ترک میکردی تا احترام گذاشتن رو یاد بگیرن

میخواستم بلند بشم شوهرم دستشو گذاشت رو پام که بشین زشته

برای ما چرا برعکس پس

کارایی که مادرهمسرم برای دخترش انجام داده و میده برای من و پسرش انجام نداد احترامی که به دوماد میذاری خیلی از من عروس بیشتر

فقط به زبون عاشق پسر و میمیره برای پسرش ولی درعمل همه کاری برای دخترش میکنه

برای ما چرا برعکس پسکارایی که مادرهمسرم برای دخترش انجام داده و میده برای من و پسرش انجام نداد احترا ...

این مادرشوهر منه دقیقا 

هزار بار خودشو میکشه برای پسرش ولی فقط لفظ میاد عملی نمیکنه 

والا ما نه از اینور شانس آوردیم نه از اونور 

ولی بخدا تا حالا اینقد بخاطر تبعیض هاشون مجازات شدند و خدا به سرشون آورده بارها به خودم گفتن راضی باش ما فرق گذاشتیم ولی همچنان پر قدرت به مسیر ادامه میدن

این مادرشوهر منه دقیقا هزار بار خودشو میکشه برای پسرش ولی فقط لفظ میاد عملی نمیکنه والا ما نه از این ...

خدا به سرشون میاره و زندگی ماهم پیش میره ولی من کم کاری ها  برای همیشه با آدم میمونه