2777
2789

کیا مثل من بودنو حامله شدن؟من هیچ مشکلی ندارم.موقع پریود دلدرد زیاد دارمو بادمیکنه شکمم ربطی به باردار نشدنم داره؟همه چی ازمایشو سونو و حتی عکس رحمم وشوهرمم هیچ مشکلی نداره مورفولوزیش75ه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیییی عزیزم من مثل شما هیچ مشکلی ندارم ولی 8ماهه هنوز هیچ خبری نیست کلی صبرکردیم انگارنه انگار دیگه ناامید شدم 😭😭

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
استرس زیاد داری

دقیقا استرس و نگرانی خیلی تاثیر داره ، سر خودت رو شلوغ کن تا حواست کمتر پی این مساله بره ، همش نشین فکر کن چرا نشد ، کی میشه و ... .

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

استرس نداشته باش عزیزم توکل کن به خدا به موقعش میده ،من زوری قرص و دارو خوردم که زود باردار شدم ولی چی فایده باردار شدم ولی خوشحالی ایم زیاد نکشید که گفتن بارداری پوچ و سقط شد ،ففط توکل کن به خدا عزیزم انشالله به زودی مامان میشی

خدایا راضی ام به رضای خودت😍
ده ماهه.کلا استرسیم نمیدونم چه کنم استرسم کم شه.یعنی مال استرسه؟

اره استرس خیلی تاثیر داره رفتم دکتر بهم اولین حرفی ک زد گفت استرس نداشته باش خودتو بزن ب بیخیالی سرتو گرم کن بهش فکر نکن 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍