2777
2789

تا حالا چیزی نفروختیم به علت نیاز مالی شدید می خوایم بفروشیم ،مشتری میگه بریم بنگاه یه قولنامه بنویسیم ولی هنوز پولی نریخته اگه فقط قولنامه بنویسیم و امضا نکنیم به مشکل نمی خوریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی قولنامه ننوشتین مشتری چرا پول بده؟؟؟

قولنامه بنویسی امضا نکنی؟!!! مگه میشه،؟

تو قولنامه مبلغ و شرایط پرداخت نوشته میشه.یه مقداری رو همون موقع قولنامه نوشتن میگیرید که از قبل باید به بنگاه بگید تا به مشتری بگه اون مبلغ رو اماده کنه

بقیه ش هم موقع سند زدن تو دفترخونه بهتون میده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

ازت خواهش می کنم با یه آدم مطمئن و خبره برید بنگاه وگرنه کلافه صد درصدی امکانش زیاد بر ه سرتون ، یک کیلو میوه میخری از 5 تا دو تاشو خراب میندازند داخل پلاستیک با اینکه خیلی هم حواسمون هست سرمون کلاه نره خونه که دیگه چی بگم  همه ی املاکی ها مثل گرگ نشستن 

اول یه پولی بابت بیعانه میدن . معمولا از طریق بنگاه . اگرم یکراست برن سر نوشتن قرارداد .. تو بنگاه رسمی بنویسید و با توجه به قیمت ملک حالا نصف یا یک سوم از ثمن معامله رو بنام صاحب ملک میریرن و تو قرارداد این مبلغ به عنوان بخشی از مبلغ ملک درج میشه . و همونجا هم باید بگید مابقی مبلغ تا فلان تاریخ تسویه بشه . تا ملک رو تحویل خریوار جدید بشه . حتی میتونید بابت قرارداد حق پشیمونی بذارید ! مثلا در صورت انصراف از خرید هر کدوم از طرفین مبلغ صد میلیون تومان باید پشیمونی بده . و حتما بجز شما و بنگاه دو نفر شاهد دیگه هم باشه . و برای محکم کاری بعد نوشتن قرارداد میتونی از روش عکس بگیری

وقتی قولنامه ننوشتین مشتری چرا پول بده؟؟؟ قولنامه بنویسی امضا نکنی؟!!! مگه میشه،؟تو قولنامه مبلغ و ش ...

مثلا امضا کردیم وطرف پول نداد ،بعد گرفتار میشیم اصلا نمی تونم اعتماد کنم

حق داری بیشتر مواقع هم اتفاق می افته ، چرا یه جا پول رو نمیگیری کلا بزنی به اسمش ، به نظرم فقط با یه وکیل برو سر معامله هر کلمه ی که داخل قولنامه نوشته میشه اگه بلد نباشی معنی شو و نخونده هم امضا کنی زبونم لال اتفاقی بیفته دستت از همه جا کوتاه 

این روال کاره.

پول در چند مرحله پرداخت میشه

قولنامه کنی یه مقدار پول میده بقیه ش رو به هردلیل نداد. شما سند نمی زنی.

سند ملکت دست خودته

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
میخواد اذیتت کنه خونه به نامش بشه خورد. خورد پولتو بدنیا نده

نمی دونم،وقضاوت نمی کنم ولی شوهر من می خواد بره بنگاه 

زبونی میگه امضا نمی کنم ولی طرف خیلی زبون بازه هندونه زیر بغلش می زاره هی داداش داداش میکنه شوهرم ازش خوشش اومده میگه آدم خوبیه

املاکی قیمت میکند.اگر مایل به فروش بودی با شهرداری منطقه و داریی تسویه  بعد خریدار با چک بین بانکی میاد محضرنقل انتقال سند تمام

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار