2777
2789
عنوان

بعد چن سال دیگه نمیخام مادرشوهرمو مامان صدابزنم چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 98 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی چخوب اینکه مطمعنم یچیزی میگه بهم

بگه شما هم بخند و بگو چیه احترام گذاشتم با خانم صداتون کردم ناراحت شدید؟ پس یادم باشه همیشه تا اذیتم کردید با همین اسم صداتون کنم ...همه رو بخند و بگو وازاین به بعد هم همیشه همون صداش بزن هرچی هم خواست بگه بگو باشه ولی کار خودتو بکن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
والا بخدا بخان بیان میان ولی مهم نیس بهش گفتم بچم تب کرده ب هیچ جاش نبود

سر سنگین باش باهاشون همنم الان چند ساله اینطوری ام فقط از شوهرم پول میتیغه اما من و بچه هامو حساب نمیکنه

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
من کلا آدم مثبت نگری ام شاید همونم شما حساس شدیواااقعا برای مادر هیچ فرقی ندارن ولی بازم این طبییعیه ...

تاپیک زد مادرشوهرم که رفتموخونه عروسم نوه ام ب دنیااومده چرا دعوتم نکردن کلفت بودم فلان  انقدر اونشب من جوش زدم فرداصبحش تو۴۵ روزگی بچم پریود شدم شیرم خشک شد خشکککک ها یعنی یه قطره نمیومد... بچم شیرخشکی شد انقدر قلبم دردمیکنه ازاون روز خدامیدونه ولی حتی نمیدونه مادرشوهرم بهش نگفتم فقط تاپیک زده و بمن گفت تونینی سایتم من گفتم نام کاربریتون چیه وگفت ..

ادرس داد درواقع..ک بیام بخونم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کلمه باجی رو نمیدونم تا حالا شنیدی یا نه بهش بگو باجی

خخخ ن نمیدونم نشنیدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوبه دیگه شمام به مادرش بگو مادرشوهر

والا ۱۲ساله مامان صداش میزنم یه کم خجالت میکشم، ولی این دفعه خیلی ناراحتم کرد میگه اگه به دخترای من احترام بذاری منم بهت احترام می کنم درحالی که دختراش خیلی بهم بی احترامی کردن

بگه شما هم بخند و بگو چیه احترام گذاشتم با خانم صداتون کردم ناراحت شدید؟ پس یادم باشه همیشه تا اذیتم ...

دقیقا

تاپیک زد مادرشوهرم که رفتموخونه عروسم نوه ام ب دنیااومده چرا دعوتم نکردن کلفت بودم فلان انقدر اونشب ...

واقعا  مادر شوهر خودت ؟

ولی برای آرامش خودت رهاش کن   اصلا چرا برات مهمه اون چه فکر ی می کنه    حیف خودت و بچهات نیس که داری این روزها با خودت اینجوری می کنی

گر همسرت طرف تو هست  خیییلی عالیه

همین کم رفت آمدی را را بزا ر  رو چشششمات 

چرا ما باد زندگیمون را بزاریم بر مبنای دلخوری یا شادی یه نفر دیگه   ولش کن بابا  خودت لذتشو ببر از همه چی

انگار اصلا نیستن 

واقعا مادر شوهر خودت ؟ولی برای آرامش خودت رهاش کن اصلا چرا برات مهمه اون چه فکر ی می کنه حیف خ ...

بخدا همینجا تاپیک زد

من ازخودم ناراحتم ک چرااونشب حرص خوردم شیرم خشک شد هورمونام اراونشب بهم ریخته بیشتر روزا بی دلیل گریم میگیره بیشتر برای همین ک شیرخشکی شد اعصابم بهم ریخته

واقعا مادر شوهر خودت ؟ولی برای آرامش خودت رهاش کن اصلا چرا برات مهمه اون چه فکر ی می کنه حیف خ ...

یدونه بچه دارم الان ۳ ماهشه