2777
2789
عنوان

بعد چن سال دیگه نمیخام مادرشوهرمو مامان صدابزنم چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 98 پست
واقعا مادر شوهر خودت ؟ولی برای آرامش خودت رهاش کن اصلا چرا برات مهمه اون چه فکر ی می کنه حیف خ ...

میگن بیایین توقع داه هفته یبارو اونجا باشیم 

میگم اصلا خبرنداره ک من اون تاپیکو خوندم ب روخودم نیاوردم..

حتی نمیدونه چراشیرخشکی شده چون یبار گفت الان از روراحتی خودشون شیرخشک میدن .. یا گفت شیرخودتو دیگ کلا نمیدی ؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بخدا همینجا تاپیک زدمن ازخودم ناراحتم ک چرااونشب حرص خوردم شیرم خشک شد هورمونام اراونشب بهم ریخته بی ...

عزیزم  تو واقعا الان روحیه حساسی دار ی  بعد زایمان   کاملا طبیعیه همه این حرص و جوشا و ناراحتیا

به خصوص که آدم از نزدیکانش بی محبتی ببینه

ولی همین الان هم رو خودت کار کن 

تو مادر هم نداری که بیاد پس خودت به خودت کمک کن

همین خوبه که بیای اینجا دردو دل کنی و آروم بشی گلم

صوت های مثبت و انگیزشی گوش کن

صبح ها حرکت های ورزشی کن  

زندگیت را جوری بچین که حتی از تخم چشمت هم انتظاری نداشته باشی  تا به آرامش برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو واقعا الان روحیه حساسی دار ی بعد زایمان کاملا طبیعیه همه این حرص و جوشا و ناراحتیابه خص ...

بنظرت بهش بگم تاپیک رودیدم واونشب حرص خوردم‌شیرم خشک شد؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

میگن بیایین توقع داه هفته یبارو اونجا باشیم میگم اصلا خبرنداره ک من اون تاپیکو خوندم ب روخودم نیاورد ...

ببین عزیزم  اشکال نداره  هفته ای یبار برو   این طبیعیه  من خودم هم هفته ی یکبار میرم خونه پدر شوهر  یا همسرم هفته ای یکبار میاد 

در صورتیکه خانواده هامون فقط با دعوت میان    همیشه کوچیترا میرن زیاد تر    بهتر باابا

مثل مهمون برو بیا   هفته ای یکبار

و اینو به خودت بفهمون اون مادر شوهههره  ن مادر    قطعا کاری  که برا دختراش می کنه برای تو صد رد صد نمیکنه   همه جا هم همینه 

بنظرت بهش بگم تاپیک رودیدم واونشب حرص خوردم‌شیرم خشک شد؟

اگه جسارتش را داری اره بگو 

من همیشه دلیل قهرم را به همه میگم  معتقدم  وقتی حرف نزدم اونا نمیفهمن من از چی دلخورم

توام این موضوع که ناراحت شدی را بگووووو   چرا ما همش تو خودمون میریزیم   بگو تا اونم  ناراحت بشه 

ما همیشه ملاحظه بقیه را می کنیم 

در آرامش کامل و مظلوم نمایی بگووووو 

بخدا اون شاید اصلللاا حواسش نیس که تو از چی و کجا ناراحتی 

همش میشه سوتفاهم و کینه 

اگه جسارتش را داری اره بگو من همیشه دلیل قهرم را به همه میگم معتقدم وقتی حرف نزدم اونا نمیفهمن من ...

دقیقا..

جلوپدرشوهرم بگم بهتره نه

همون موقع ک اونطوری شد من باید میگفتم حیف..شوهرم‌گفت نگو فایده نداره ک 

نمیدونم الان توامون تاپیک بگم یا حضدری بنظرم جلوپدرشوهرم وخودش بهتره

دقیقا..جلوپدرشوهرم بگم بهتره نههمون موقع ک اونطوری شد من باید میگفتم حیف..شوهرم‌گفت نگو فایده نداره ...

حضوری که حرفش اومد  گله کن   بگو من این دلخوری و ناراحتی را دارم

مگه چی میشه

نترس

آدم باید حرفشو بزنه

چطور اون ناراحت شد و گفت  توام بگو من خییلی ناراحت ششدم و از خودت دفاع کن   بگو والا من نمی دونستم برا خونه پسرتون  باید دعوتتون کنم  اونم با شرایطی که داشتم   خییلی ناراحت شدم از گله کردنتون

حتمااااااااا بگو  وگرنه یه عمر رو دلت می مونه 

حضوری که حرفش اومد گله کن بگو من این دلخوری و ناراحتی را دارممگه چی میشهنترسآدم باید حرفشو بزنهچط ...

حرفش ک پیش نمیاد ولی دفعه بعد باید بگم وگرنه سکته میکنم