2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سر پسرم ۲۵ کیلو چاق شده بودم ۲۰ کیلو کم کردم با رژیم کانادایی قهوه تلخ هرروز ناشتا یه فنجون کوچیک، بعد یه خرما تا ظهر هیچی نمیخوردم ظهر تخم مرغ آبپز یا سیب زمینی آبپز یا سینه مرغ آبپز و از این چیزا عصر یه واحد میوه شبم کاهویی کلمی سالادی چیزی ۲ تا ست ۱۵ دقیقه ای یه بار صبح یه بار عصر حلقه هولاهوپ زدم 

۳ ماه تابستون این کارا رو کردم و ۲۰ کیلو کم کردم ولی معده درد شدیدی گرفتم بخاطر همون قهوه تلح

آهان اینم بگم کلا قند رو از زندگیم حذف کردم الانم استفاده نمیکنم فقط گهگاهی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من کم کردم پانزده کیلو بعد از زایمانم

اول باید میل و اشتهاتو کاهش بدی عزیز

من شکلات تلخ ۸۲٪ خریدم یه ساعت قبل از غذا که خیلی گرسنه بودم یه حبه میخوردم میلم به غذا واقعا کم میشد.

یه هفته ده روز اول سخته بعدش بدنت عادت میکنه

سبزی و سالاد و میوه هر روز بخور که آب بدنت کم نشه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

من سر پسرم ۲۵ کیلو چاق شده بودم ۲۰ کیلو کم کردم با رژیم کانادایی قهوه تلخ هرروز ناشتا یه فنجون کوچیک ...

ببین نمیدونم چرابدنم نمیکشه رعشه میشه بدنم میخوام باهام همکاری کنه یکم

سرخ کردنی حذف کردم ،با روغن زیتون کم غذا می پزم ،شیرینی همه حذف کردم .فقط یه قاشق  عسل و روزی دوتا میوه،روزم رو با آب ولرم و خاکشیر شروع می کنم .برنج خیلی کم می خورم بیشتر نون لواش اونم یکی،روزی یه ساعت پیاده روی ،آب بین غذا و آب یخ رو حذف کردم فقط آب ولرم .با همین ها بیست و هشت کیلو کم کردم تو یه سال البته به خاطر چربی کبد این کارا رو کردم .عجله نکن برای لاغر شدن  .بعد غذا همیشه زنیان یکم می خورم