2777
2789

من چاقم ۸۵-۸۶کیلو باقد ۱۶۵،میخوام بشم ۷۰ده ساله چاقم دوتازایمان داشتم ببینین من تیروعید کم کارم دارم کلا سیستم ایمنی بدنمم ضعیفه ویتامین دی پاااین افسردگی زیاد ازخواب بیدارمیشم تابخوابم حسرت لاغرشدن دارم اگه لاغربشم مطمعنم حالم خوب میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم برو باشگاه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اول از همه برو دکتر تیروئید و افسردگیتو درمان کن

بعدشم ورزش و رژیم،اگه اراده داشته باشی چندماهه به وزن دلخواه میرسی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیز جانم برای لاغری باید کم بخوری فقط کالری دریافتی تو بیار پایین ، یه روزایی فست برو، هویج و کاهو و گوجه خیار هم به جای هله هوله بخور ببین چی بشی!!!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

کاری نداره شروع کن رژیم ورزش درکنار هم کالری شمار نصب کرد محدود کردن روغن ‌شکر و هله هوله و‌ کربوهیدرات

بجاش سیر کردن باپروتیین من ۷۵بودم الان ۶۰قدم ۱۶۵پنج ماه اینکارارو‌کردم و ورزشم سه روز در هفته روزی یکساعت باشگاه رفتم زیاد ورزش نکردم

من 52 بودم 

روز زایمان 75 شدم 

بعد زایمانم توی 16 ماه دوباره رسیدم ب 50 کیلو 

خیلی سخت بود فک نکن اسون بود ولی استمرار و تلاش میخاد 

هر چند دوباره باردارشدم و تلاشم نابود شد 

الان دوباره 60 کیلوام 

میخام برسم ب 50

من تو مدت تقریبا ۶ ماه ده کیلو کم کردم اصلا قند مصنوعی نخوردم چیپس و پفک و این هله هوله هه حذف بود و مصرف برنج و نون رو خیلی کم کردم مثلا برنج ۸ قاشق 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

عزیزم منم اضافه وزن دارم 

اصلا هم نمیتونم رژیم بگیرم

ولی ۱۰ سال پیش طناب میزدم توی اون مدت من ۸ الی ۱۰ کیلو وزن کم کردم خیلی خوب بود😌

به نظرم ورزش کن و شکر و قند رو کم کن غذا های کم کالری بخور

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
من تو مدت تقریبا ۶ ماه ده کیلو کم کردم اصلا قند مصنوعی نخوردم چیپس و پفک و این هله هوله هه حذف بود و ...

اخه تواین سن کم ازریخت وقیافه افتادیم بازموهامم بریزه دیگه هیچ