2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 71 پست
تو اسمهای خودت آیه و نورا و آلا قشنگن خودم اگر دختر دار میشدم اسم فاطمه زهرا رو دوست داشتم بذارم

بازم اسم پیشنها میدی؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از ترنم خوشت اومده به تبسم هم فکر کناینم اسم فامیلمونه چون معنی هم برات مهمه معنیش خیلی قشنگه

نه تبسم نه 

وای خدا چه قدر سخته اسم انتخاب کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باز نورا باران بهتر بقیه نه هنوز وقت داری بازم بگرد

مغزم سوخت 

آلا رو‌ دوست دارم با ترنم 

دیگه از بقیه اسما خوشم نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابرا.....من که اصلا نمی‌پسندم.ولی خب سلیقه ها متفاوته

دقیقااا چقد میتونه سلیقه ها متفاوت باشه

دو اسمی هم اصلااااااااااا خوشم نمیاد

مثلا نازنین زهرا

علی اصغر

طرف اسم خودش علی اصغره اسم بچشو گذاشته محمد علی

اخه مگه مجبوریییین

یا علی💙

بازم اسم پیشنها میدی؟

ساجده 

مائده 

نیلوفر 

نازنین 

نازنین زهرا 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دیگه هر کس‌بنا به تربیت خانوادش رفتار میکنه اون یچه ای که مسخره میکنه این رفتارو از تو خونه یاد گرقت ...

اینو ما الان میگیم ولی بچه دبیرستانی یا تو دانشگاه پر از شوخی و خنده های مثبت هیجده هستن چه بخوایم چه نخوایم نمیشه هم جلوشو گرفت

حداقل یه انتخاب اسم با والدینه اونو یجور انتخاب کنن بچه رو مایه دست گرمی بقیه نکنن

یا علی💙

دقیقااا چقد میتونه سلیقه ها متفاوت باشهدو اسمی هم اصلااااااااااا خوشم نمیادمثلا نازنین زهراعلی اصغرط ...

من محمد آرش هم شنیدم...

محمد کیان

نازنین رقیه ....که بهش توی خونه و جمع فامیل میگن نازی😁

متاسفانه مردم ما فکر میکنن طرف اسم بچشو باید یه سلیقه اونا بذارن من اطرافم خوشه-یوتاب اینا دارن یوتاب اسم یه زمان قهرمانه ولی اونی که دوتا کتاب نخونده مسخره میکنه خواهر من گذاشت کتایون من خودم دختر دار میشدم شوهرم میخواس بذاره فرحناز 

ماه آفرید-ماه نیلاکلن اسمی که اولش ماه داره من عاشقشم