2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 71 پست
ارغوان تابان پریناز لیانادل آرام-دلناز-دیبا -نیلماهماه دخت روناک‌سانیا -ترنم بزن اسم های ایرانی زیبا ...

ترنم قشنگه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
عاقلیوگرنه هر اسم جدیدی بعد از دو سال قدیمی و زشت میشهمخصوصا اسم امروزی که هیچ معنی و مفهومی ندارد و ...

انفاقن معنی دارن اکثرن اسامی ایرانی هستن مطمینن پدر مادرا خیلی بیشتر از هرکسی براشون مهمه اسم زیبا بذارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا اینجا فقط یه ذره از ترنم خوشم اومده 

آلا رو هم همچنان دوست دارم 

دیگه هیچ اسمی به دلم نمیشینه😭

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

تو اسمهای خودت آیه و نورا و آلا قشنگن 

خودم اگر دختر دار میشدم اسم فاطمه زهرا رو دوست داشتم بذارم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

جدیدا اینطور شدهدختر همسایمون اسم بچشو گذاشته ابرامن همش فکر میکنم چقد بعدا اذیتش میکنن مثلا همش جلو ...

دیگه هر کس‌بنا به تربیت خانوادش رفتار میکنه اون یچه ای که مسخره میکنه این رفتارو از تو خونه یاد گرقته وگرنه ادمای با شعور میدونن اسم هیچکسو نباید مسخره کرد حتی خوشت نیاد

تا اینجا فقط یه ذره از ترنم خوشم اومده آلا رو هم همچنان دوست دارم دیگه هیچ اسمی به دلم نمیشینه😭

اگه از ترنم خوشت اومده به تبسم هم فکر کن

اینم اسم فامیلمونه چون معنی هم برات مهمه معنیش خیلی قشنگه

یا علی💙