2777
2789
عنوان

نامزدم گفت بیا با دوستم و دوست دخترش چهارتایی برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 110 پست
از نزدیک دیدیش؟ بعضیا تو عکسا با ادیت و فی.لتر قشنگن عکس دوست دختر همکارمو دیده بودم گفتم این دختره ...

نه از نزدیک ندیدمش تو عکس بود والی بازم موی بور و فرفری چشای ابی دماغ عروسکی قطعا ترکیب قشنگیه حتی زشتشم از من خیلی خوشگلتره🥲🥲🥲

میدونی عزیز دلم نظر نامزدم برام مهم نیست نامزدم منو با سیبیل بلند هم دیده🤣باز هم همیشه بهم میگه‌ خو ...

پس دختره رو ولش کن جانم، اتفاقا با اعتماد به نفس برو تا ابد که نمیتونی خودت رو پنهان کنی

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بنظرتمیخوام بگم راحت نیستم جلوی پسر غریبه

فقط مراقب باش نامزدت نفهمه که تو داری خودتو با دختره مقایسه میکنی و کمبود اعتماد به نفس داری مردها خیلی تیزن ...نزار اینو بفهمه....

مردا از زن های با اعتماد به نفس خوششون میاد 

چرا اینقدر خودتو تخریب میکنی همه چی که به ظاهر نیست مطمئن باش تو هم یه حسنایی داری که اون دختره عمرا ...

من از لحاظ شخصیتی خیلی خودمو قبول دارم ولی چهره هم مهمه🫠خودم کنار دختره حس کمبود دارم

🥲🥲مرسی ک درکم میکنی قربونت برم اصلا حس شوهرمم ب کنار خودم حس بدی دارم اگ برم اونجا همش ی گوشه کز ک ...

رنگ پوست زیاد تاکید نکنین 

زیاد چیز مهمی نیس صرفا سلیقه اس

بیشتر صورت و اندام استایل مهمه 

حالا تو همش سر باشه واقعا حق داری اونموقع😂

قرارمون پنج شنبه هفته بعدیه ولی گفت اگ نشد یبار دیگه میریم کلا برنامشه من شبیه سگ بی صاحابم در مقابل ...

فقط منم که قیافهرهای بور برام خاص نیستن؟سلیقه منه ها. نه که زشت باشن ولی اینجور که بقیه مجذوب شون میشن و اونا رو خاص میبینن اصلا

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اره عزیزم ی مدت تو سایت دهن همه رو سرویس کرده بودم انقدر تاپیک راجب چهرم زدم🤣

یکم از چهره و اندام خودت بگو ببینم واقعا حق داری انقدر خودتو دست کم بگیری یا نه

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

اره عزیزم ی مدت تو سایت دهن همه رو سرویس کرده بودم انقدر تاپیک راجب چهرم زدم🤣

ببین به نظرم این موضوع فراتر از چهرست و خیلی عمیقه ریشه اش، نمونه اش امضاته، شاید فک کنی ربط گودرز به شقیقه ست،ولی ربط داره🤣

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

منم تو همچین موقعیتی بودم عزیزم ولی بگم اینجور روابط از دور یکم وحشتناک ولی از نزدیک سریع وفق پیدا م ...

ازه عزیزم خیلی ب خودم میرسم همین الانش ولی خب چون واسه کنکور میخونم یکم دست و بالم بسته اس 

اصلا دوست ندارم برم چ برسه وقف پیدا کنم😭

نه نامزدم اصلا پسر هولی نیست سر ی بحث دیگه گفت خوشگلهداشت رفیقش قبلا شکست عشقی خورده بودگفت خداروشکر ...

خب خداروشکر یه لحظه ترسیدم از حرفت نکنه اینجور باشه

دوست بودین یا سنتی اشنا شدین نامزد شدین

فقط منم که قیافهرهای بور برام خاص نیستن؟سلیقه منه ها. نه که زشت باشن ولی اینجور که بقیه مجذوب شون می ...

منم همینم چشم رنگی و بور خوشکله ولی نه اینکه دیگه خدا زیبایی محسوب بشه اجزا صورت و اندام مهم تره 

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان