2777
2789
عنوان

نامزدم گفت بیا با دوستم و دوست دخترش چهارتایی برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 110 پست
منم اصلا خوشم نمیاد الان زمونه بدی شده خیلی بدددددد

واقعا بد شده، نمونه اش رو به وفور هم تو سایت میبینم هم در واقع

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از پسره برام بگو ک همچین کیسی تور کرده شرایطش چطوری

تو خودتم خوشگلی دنبال داف و اینچنینی؟؟؟

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

مطمئنی نامزدت رو اون کراش نیست؟اخه گفتی گفته دختره خوشگله

نه نامزدم اصلا پسر هولی نیست سر ی بحث دیگه گفت خوشگله

داشت رفیقش قبلا شکست عشقی خورده بود

گفت خداروشکر الان حالش خوبه دوست دخترشم دختر خوش‌ اخلاق و خوش چهره ایه

🥲🥲مرسی ک درکم میکنی قربونت برم اصلا حس شوهرمم ب کنار خودم حس بدی دارم اگ برم اونجا همش ی گوشه کز ک ...

وای تو واقعا نیاز به مشاوره داری اعتماد به نفست از صفر هم پایین تره

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

چی بگم بنظرتمیخوام بگم راحت نیستم جلوی پسر غریبه

نه بابا این بهونه خوبی نیس بدتر مقایسه میکنه ک اداب معاشرت بلد نیستی  . مهمونی زفتن یا مهمون اومدنو بهونه کن یا روز قبلش بگو مریض شدم رویروس جدیده البته دوراز جونت.

🥲🥲مرسی ک درکم میکنی قربونت برم اصلا حس شوهرمم ب کنار خودم حس بدی دارم اگ برم اونجا همش ی گوشه کز ک ...

منم تو همچین موقعیتی بودم عزیزم ولی بگم اینجور روابط از دور یکم وحشتناک ولی از نزدیک سریع وفق پیدا می‌کنی

از این به بعدم فکر جیب نامزد تو نزن عزیزم به خودت برس کمکم اول چهره خودش می‌ره بالا شما فقط رو اعتماد بنفست و روابط عالی فوکوس کن 

کلا از این رولبط خوشم نمیاد ولی اخرش که چی، همیشه میخوای خودت رو از خانمای قشنگتر پنهان کنی،، این اق ...

میدونی عزیز دلم نظر نامزدم برام مهم نیست نامزدم منو با سیبیل بلند هم دیده🤣باز هم همیشه بهم میگه‌ خوشگلترین دختر دنیایی

خودم کنار دختره حس کمبود میکنم🥲حس درونی خودم بده🥲

منم تو همچین موقعیتی بودم عزیزم ولی بگم اینجور روابط از دور یکم وحشتناک ولی از نزدیک سریع وفق پیدا م ...

دقیقا الان یکی از دوستام رو پروفایلاشو ببینی میگی وای عجب دافی از نزدیک شبیه رابعه اسکویی قبل عمله🤣