2777
2789

تاریخش ۱۶ ابان تموم شده ..

چند روز پیش از مغازه خریدم ازاین سه رنگی ها زرد و سفید و کاکائویی ..

الان که میخاستم پلاستیکش بندازم تاریخش نگاه کردم ..

سه روزه هیچیم نشده یعنی سالم موندم ؟؟؟

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

عزیزم نخور برای بدنت ضرر داره

آخه خوب ک تموم شده همه رو خوردیم تاریخش دیدم 😪

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یبار ی ابمیوه دیدم تو انباری برداشتم خوردمش...بعدش تاریخ انقضاشو نگا کردم چون ی مزه ای میداد دیدم ...

هفت ساااااااال

سالمی الان 😂😂😂

نترس هیچی نمیشه عزیزم نصف چیزایی که مصرف میکنیم تاریخ گذشتس و وقتی تاریخش تموم میشه کارخونه میبره پلاستیکشو عوض میکنه تاریخشو‌درست میکنه دوباره میده تو بازار ،من مدتی که توی فروشگاه صندوقداربودم‌ دیدم

خب چرا از اول تاریخش رو چک نکردی؟

خب فکر نمی‌کردم تاریخش گذشته باشه 

نترس هیچی نمیشه عزیزم نصف چیزایی که مصرف میکنیم تاریخ گذشتس و وقتی تاریخش تموم میشه کارخونه میبره پل ...

واقعاا؟؟

چه بی رحم شدن همه 💔داغون میشن هم وطنامون

واقعاا؟؟چه بی رحم شدن همه 💔داغون میشن هم وطنامون

معمولا تاثیر چندانی نداره چون اصلا نمیشه زمان دقیق واسه تاریخ مصرف چیزی گذاشت 

کاملا حدودیه و معمولا سریع مصرف میشه حتی اگر دوباره تاریخ بخوره