2777
2789

من پدر شوهرم فکرمیکنه من شوهرمو پر میکنم.درحالی شوهرم‌خودش واقعا عصبی و ناراحت بوددلیلم این بود میکفت بابام از اول هیچ‌کمکی بهم نکرده.بااین همه مشکلات زندگی همیشه فرارکزده..یک بار نکفت پسرم‌من پشتتم.همیشه تنها یودم همیشه کفته ندارم‌.درحالی ک‌وضعش خوبه..همیشه تنهام‌گذاشته..این همه برا بقیه داداشم هزینه کرد من هیچی منم کفتم ولش کن.ولی چرا این کارو‌کرد.میتونست سهم خودشو نکه داره به من بفروشه.چرا ب غریبه فروخته. اونم انقدر ارزون. من دربدر دنبال زمینو خونه ام.بعد بابام اینکارومیکنه جریان اینه ک.از پدربزرگ شوهرم زمین های زیادی مونده بود.ک خب پسراش تقسیم نکردن همه شو یجا فروختن..شوهرم وقتی فهمید اعتراض کرد.چرا ب غریبه و بی خبر فروختین.من خودم میخریدم فقط همین.

اما پدر شوهرم بهش برخورده. 

بعد

گفتن ک به تو ربطی نداره ..شوهرمم رفته پیش عمه ش گله کرده.ک چکاری بود بابام کرد.حداقل سهمش. جدامیکرد من میخریدم..عمه ش هم‌ گفته مقصرباباته.خلاصه ک..بلشویی بپا کرده شوهرم..ازون ورم کلی پیام داده ب باباش جهت درد و دل.گله کرده...باباش قهره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم خانواده شوهر هرچی بشه از چشم عروس میبینن

من خودم تا ازدواج نکرده بودم، اینارو باور نمیکردم

تا اینکه بعد ازدواج ی قضیه هایی پیش اومد ک کلا شوهرم با خانوادش بخاطر رفتارای مادر و خواهرش مشکل پیدا کرد چند ماه

اون قضیه هیچچچچچ ربطی ب من نداشت ولی مادرش انداختش گردن من

ولی منم از خجالتش دراومدم و ی بار ک واضح جلو بقیه بهم گفت منم جوابشو دادم و دیگه جرات نکرد چیزی بگه

اما کلا هرچی بشه میندازش گردن من

خواهرشوهرم ازدواج کرده باید پاگشا دعوتش کنیم، چندین بار ب شوهرم گفتم هی میگه صبر کن تا سرم خلوت شه و...

ی بارم دختره رو دعوت کردم گفت فعلا چندجا دعوتیم و... سر فرصت میایم و تشکر کرد

اما مادرش دعوت نکردن دخترشو انداخته گردن من که عروس دلش نمیخواد دخترام برن خونش😑

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
من وقتایی که خانوده همسرم موضوعی رو از چشم من میبینن خوشحال میشم چون خیلی حرص میخورن شما همچنان دخال ...

من اصلا حتی خبر نداشتم بین پدر پسر چی شده..از پیامای شوهرم‌خبرنداشتم..یه روز پدرشوهرمو دیدم بیرون محلم نذاشت.اومدم خونه گفتمدبشوهرم کفت اینجوری شده

گلم خانواده شوهر هرچی بشه از چشم عروس میبیننمن خودم تا ازدواج نکرده بودم، اینارو باور نمیکردمتا اینک ...

من چون همون شب شوهرم رفته از خونه بابام زنگ زده اینا فشارین.مااصلا اون شب خونه خودمون یودم..شوهرم گفت انتن ندارم..رفت بیرون..دوساعت بعد امد..گفت بابات بودم نکو شارژ نداشته رفته ازتلفن ثابت خونه بابام زنگ زده.همون شبم هیشکبثی خونه نبوده.خونه خالم بودن وسط حرفاش میرسن خونه

من وقتایی که خانوده همسرم موضوعی رو از چشم من میبینن خوشحال میشم چون خیلی حرص میخورن شما همچنان دخال ...

میگن زنش اینوپرکرده بین ما اختلاف بندازه باعموشم بحث کرده شوهرم.وکرنه مال اموال بابای ما به اینا چه

من چون همون شب شوهرم رفته از خونه بابام زنگ زده اینا فشارین.مااصلا اون شب خونه خودمون یودم..شوهرم گف ...

میدونم ولی اینا کلا اشتباهات بچه خودشون و کلا بدرفتاری و گله کردناشو از چشم عروس میبینن

برات مهم نباشه و هرموقع ک تو روت گفتن تو مقصری جوابشونو بده

ک خوب بسوزن

مثل من بهشون بگو ب من چه ک پسرتون باهاتون مشکل داره!! قرار نیست مشکلات خانوادگی خودتونو هم ب من ربط بدید! خواهشا منو قاطی مسائلتون نکنید و هر مشکلی هست بین خودتون و پسرتونه

اینارو بگی خوب میسوزن😂

وای اررره😂😂

مادرشوهرم میگفت تو ب شوهرت گفتی ک داماد جدید برا عقدشون شام نداده و انداخته گردن اون دومادم و پسرم عصبی شده

منم بش گفتم ببخشیدااا ولی اینکه دومادتون شام نداده و هزینشو اون دوماد داده و گله هم کرده ب شوهرم، مقصر من نیستم ک

شام ی عقد با جمعیت زیاد چیزی نیست که تو بتونی پنهانش کنی ک کی براش خرج کرده

اینکه دامادت نخواسته پول خرج کنه تقصیر من نیست ک

چرا هرچی میشه ی ور قضیه رو میخوای بندازی گردن من؟! ولی ببخشید اینجا دیگه واقعا حتی ی درصدشم نمیتونم گردن بگیرم🤣🤣🤣 سووووووخت قشنگ سرخ شده بود🤣

بنظرت شوهرم‌کار اشتباهی کرده؟

نه، تو خودتو کلا قاطی مسائل خانوادگیش نکن ک اونم تو مسائل خانوادت دخالت نکنه

هرچیم گفت بگو هرجور خودت صلاح میدونی، بالاخره خانوادتو بهتر میشناسی