2777
2789
عنوان

کی بیداره بحرفیم دلم گرفته حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 40 پست
میشه درخواستمو قبول کنی یکم حرف بزنیم بخدا دخترم فقط نیاز ب درد دل ارم💔🙂

باشه درخواست بدهههه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟من تو حرف زدن خوب نیستم ولی اگه خواستی میتونم گوش بدم

حالم بشدتتتتتت بده ها خواب هم نمیرم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

برای من؟؟ توروخداااا ؟😍😭🥲😭

اره یادته اسمتم پرسیدم ازت...

بخاطر ترس از دادن ...اول اسمت هم ف بود‌.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اره یادته اسمتم پرسیدم ازت...بخاطر ترس از دادن ...اول اسمت هم ف بود‌.

آها تو آرزویی مگه نه؟ قربونت برم منم همش دارم دعا میکنمممم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الهی بگردمحالا درخواستت میدم یه پیام بده فردا یا حالا در اولین فرصت میشینیم درد و دل میکنیمالبته اگه ...

مرسی عزیزم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

آها تو آرزویی مگه نه؟ قربونت برم منم همش دارم دعا میکنمممم

اره ،خودمم😍

فدات عزیزم 

میگم دعای کوتاه مفاتیح حتما برای عمرطولانی بخون 

من میلاد حضرت زینب دست و پام یخ میکرد...میگفتم حتما قراره بمیرم...نگران نباش.

به خدا بسپار ،از خودش بخوا 

من خودم اینجور آروم کردم که با مادرم و برادرم منم همزمان ۳ تایی ببره بهشت.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اره ،خودمم😍فدات عزیزم میگم دعای کوتاه مفاتیح حتما برای عمرطولانی بخون من میلاد حضرت زینب دست و پام ...

اره منم فدات شمم😭😍

باید شروع کنم به خواندن من دوروزه قبل تولد حضرت زینب بیمارستان عمل داشتم که بعد از اون عمل بود ترس گرفتم چون خودم رو دیده بودم ، در کل استرسم زیاده ولی بیا دعا بخونیم هممون زنده بمونیم تا تمام زمان ظهور کنه بعدش دیگه ایشالا تو بغل خودش جون بدیم

اره منم فدات شمم😭😍باید شروع کنم به خواندن من دوروزه قبل تولد حضرت زینب بیمارستان عمل داشتم که بعد ...

ان شاالله که ظهور نزدیک بشه...

بعد دختر بعد ظهور عمر ها طولانی بشه...من میخوام کنار مامانم و داداشم حداقل ی ۴۳ نسل زندگی کنم.😅

حالا بعدش میخوام امام حسین رو هم مادر و داداشم ببینم...😍

دیگه خدا خودش حساب کتاب کنه چن سال اضافه کنه.

دعا مفاتیح خيلي کوتاهه 

و اینکه چطور خودت دیدی؟

ان شاالله که ظهور نزدیک بشه...بعد دختر بعد ظهور عمر ها طولانی بشه...من میخوام کنار مامانم و داداشم ح ...

وای اره دعا کن همینطور بشه منم می‌خوام حدود دو هزار سالی با مامانم و خانواده ام زندگی کنم 

😍😍

دعا کن برام توروخدا 

خیلی طولانیه ماجراش، دیده بودم رفتم کربلا و دیده بودم داشتن صحن حرم امام حسین اینارو گل آرایی میکردم و پارچه صورتی پهن میکردن

بعدش دیدم تو ریکاوری کنار ستون بالاتر از زمین ایستادم جسمم روبرومه هیچ احساسی بهش نداشتم دیدم یه عزیزی از اهل بیت آقام امام حسین دستش رو سمت جسمم نشونه برد بعد من چشمام رو باز کردم و درد...

اره منم فدات شمم😭😍باید شروع کنم به خواندن من دوروزه قبل تولد حضرت زینب بیمارستان عمل داشتم که بعد ...

عزیرم ، اون کامنت ریپلای نخورد

الهی آمین 

دختر تو که مورد عنایت هستی معلومه پاکی....چرا میترسی؟