2777
2789
عنوان

تا الان حضرت فاطمه حاجتمو نداده ولی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 37 پست
میتونی شیرینی‌بدی حلوا آش میخای درست‌کنی یا حاضری؟چند‌نفرید؟

۷۰ نفر 

اگه بشه درست کنم عالی میشه 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی من حس میکنم خوابگاه خیلی مناسب نذری دادن نیست حالا من نمیتونم جو خوابگاه تون چطوره..

چرا؟ اون پکی که شما گفتی خیلی قشنگ بود پک بدم توش آجیل و ی چند تا چیز دیگه باشه

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نمیدونم واقعا شاید بچه ها بخوان شریک شن ۷۰ نفرن بخوام مثلا ۱ تومن هزینه کنم کمه نه؟ ۱ تومن ۱ ونیم

نه عزیزم  کم نیست 

با توجه به بودجت نذر میکنی دیگه خیلیم خوبه .

اینجوری برای هر کسی باید ۱۵ تومن در نظر بگیری حدودا، که اگر تعداد بالا بگیری چیز گرونتری هم میشه گرفت چون قیمتش کمتر میشه

شکلات، ویفر کوچیک، کلوچه نادری،

یا بخوای درست کنی مثلا فرنی تو ظرف های کوچیک،

خرما 

و..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه کاربری اینجا میگفت خواب دیده امام رضا گفتن تولد مادرمون شعله زرد نذری بدید

اخییی💔 شله زرد سخته بلد نیستم درست کنم بذار ببینم چی میشه 

چرا؟ اون پکی که شما گفتی خیلی قشنگ بود پک بدم توش آجیل و ی چند تا چیز دیگه باشه

اون پیشنهاد رو من ندادم اما به نظرم آجیل نشه بدی 

نخود کشمش هم خوبه

نمیدونم گفتم که من از جو خوابگاه تون خبر ندارم اگر فک میکنی مناسبه بده 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عدسی

اینم خوبه 

فعلا یا پک میدم 

یا عدسی ، شله زردم به دلم افتاده ولی باید همکاری کنن باهام

کیک بپز خونگی 

اسلایس هارو توی پاکت یا قوطی بزار پخش کن ، فرنی ، شله زرد و .... کلی چیز میز میتونی درست کنی عزیزم 

بودجه ات چقدره 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
اینم خوبه فعلا یا پک میدم یا عدسی ، شله زردم به دلم افتاده ولی باید همکاری کنن باهام

کیک یزدی بده

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
کیک بپز خونگی اسلایس هارو توی پاکت یا قوطی بزار پخش کن ، فرنی ، شله زرد و .... کلی چیز میز میتونی در ...

بودجه ام بابامه😂💔 اگه با بچه ها شریک شم بیشتر اگه نه فکر کنم ۱ ۱.۵

کیک یزدی بده

پیشنهادات خوبی میدین ها❤️