2777
2789
عنوان

ممکنه بخاطر خوشگلی با آدم دشمن بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 49 پست
من خودم جاریام وقتی شوهرشون باشه که دیگه دنبال بهونه میکردن شوهرشون وردارن برن ظاهرا از آدمای عملی ب ...

وا به اونا چه

چند تا عمل داری مگه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با همه خوبم ولی به عده بی دلیل برام قیافه میگیرن میگم شاید بخاطر همینه

اره من واقعا دیدم هر دو رفتارو البته گاهی بد گاهیم خوب در کل وقتی از نظر ظاهری زیباتر باشی ممکنه باهات متفاوت رفتار کنن

🍷He drinks your blood as holy wine

بله ممکنه ولی معمولا دختر خوشکلا با هم اکیپ میشن 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

وا به اونا چهچند تا عمل داری مگه

والا ژل عمل جدیدا عمل محسوب میشه خخخخ

ببین اغلب خانما که شوهرای هیز دارن وقتی ی خانم دیگه به خودش برسه یا ی نمه خوشگل باشه از اون خانم متنفر میسن ختم کلام  

مطمینم خیلی خوشکلی،نمیدونم چرا این حسو کردم

معمولی ام بنظرم

ولی ممنونم بابت خوش قلبیت💜

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

والا ژل عمل جدیدا عمل محسوب میشه خخخخببین اغلب خانما که شوهرای هیز دارن وقتی ی خانم دیگه به خودش برس ...

دقیقا همینه 😂😂

تو ام بگو من نگاه های شوهرمو دزدیدم بیشتر بسوزن 😂

ببین من هر جا میرم حتما چند نفری پیدا میشن که از ظاهرم تعریف کنن ولی بنظر خودم خیلی خاص نیستم

باید خودتو توصیف کنییی سیسی زوریه😝😅😂

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

اره من واقعا دیدم هر دو رفتارو البته گاهی بد گاهیم خوب در کل وقتی از نظر ظاهری زیباتر باشی ممکنه باه ...

آره خیلیا خوب رفتار می کنن اما بعضیام الکی باهام بدن

باید خودتو توصیف کنییی سیسی زوریه😝😅😂

خب قدم ۱۶۷ 

وزنم ۵۷

موهای خرمایی موج‌دار 

چشمای عسلی و خمار 

صورت گرد و پُر 

پوست گندمی روشن 

😍😂😂