2777
2789
عنوان

به نظرتون کار مادر شوهرم عمدی بوده

363 بازدید | 27 پست

دوسه شب پیش که برمی‌گشتیم شهرستان بهش زنگ زدیم که داریم میایم بعد ساعت سه شب رسیدیدم که کلید داشتیم رفتیم تو که خونه جاریمم اونجا بودن که خوابیده بودم منتها در هر دو اتاق بسته بود نفهمیدیم کی کجاس و اینکه مدیون تون شم مادرشوهرم همیشه چه تنها باشه چه کسی باشه تو هال میخوابه میگه تو اتاقا خوابم نمیبره اون شب خودش رفته بود تو یکی از اتاقا خونه جاریمم اون یکی اتاق بعد فقط یه باشو دوتا پتو گذاشته بودن تو هال واسه ما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنت رو درگیر این چیزا نکن

آخه صبحش شاکی شده بود چرا نیومدین تو اتاق پیش من بخوابین گفتیم خب در هردو اتاق بسته بود نفهمیدیم کی کجاس حالا اون دوتا پتو یه دونه بالش چی بود گذاشته بود اگه میخواست بریم تو اتاق بخوابیم

به نظر من نه چون از راه رسیدین ممکنه مزاحم خوابش بشین اونم بنده خدا رفته تو اتاق

آخه هیچ وقت اینطوری نبود حالا اتاق رفتنش از نظرم اشکالی نداشت آخه یه دونه بالش برای دونفر

آخه هیچ وقت اینطوری نبود حالا اتاق رفتنش از نظرم اشکالی نداشت آخه یه دونه بالش برای دونفر

بی خیال اسی دنبال دعوایی 🤣😂😂😂نمیدونی از کجا شروع کنی

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ن بخدا خب آخه به نظرت بی احترامی نبود آخه یه دونه بالش شش با دوتا پتو

خسته بوده خوابیده حال نداشته ...نشده گاهی وقتی حوصله خودتم نداشته باشی 

بی خیال بابا سخت نگیر 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲