2777
2789

نمیدونم ولی فک کنم استرس دارم

فردا قراره برم جایی برای کار ک قبلا رفته بودم ی مدت نرفتم 

نمیدونم چقد میخواد هزینه بهم بده اگه قیمت پارسال باشه اصلا ب زحمتش نمی ارزه 

خجالت میکشم و نمیدونم چطور مطرحش کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پوست صورتم نازک شده دارم جوش میزنم واسش

آها.خب جوش نزن بدتر میشه.جدی میگم برای سد دفاعی 

پوستت محصولات مراقبتی استفاده کن و درمانش کن

البته زیر نظر پزشک متخصص پوست یا بیوتی تراپیست 

بدن و مغزی که از حجم فعالیت روزاه خسته س و الان دلش میخواد واسه خودش تو سکوت باشه!

شوهر احمق من به ابن تایم هم گیر میده مثلا خوب آخر شب حداکثر نیم ساعت توی تختم تو عالم خودم تو گوشی میجرخم همش روزا زر زر میکنه

دغدغه های زندگی 

شرایط اقتصادیمون اوکی نیست با این وضعیت حتی ادم نمیتونه فکر راه اندازی کسب و کاری باشه دلار ...

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

سلام عزیزان دلم من توی با سلام یه غرفه انلاین دارم

پر از محصولات طبیعی و ارگانیک با قیمت بسیار مناسب

شکر قهوه ای

حبه عناب

روغن زیتون اصل 

روغن ارده کنجد

پاستا جو دوسر

کلوچه ارگانیک با شکر قهوه ای

انواع صابون و عطر و شامپو ارگانیک

ممنون میشم توی با سلام پیج منو(ارگانیوم)دنبال کنید

شوهر احمق من به ابن تایم هم گیر میده مثلا خوب آخر شب حداکثر نیم ساعت توی تختم تو عالم خودم تو گوشی م ...

شوهر منم خوشش نمیاد. میگه گوشی نمیذاره بخوابی، تا هر ساعتی میخوای تو گوشی باش ولی وقتی بیا تو تخت که هدفت خواب باشه. درست میگه گوشی تو تخت خیلی بده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "