2777
2789

من تا یه دور عمیقا ناراحتش نکنم گاهی حتی گریشو درمیارم خودمم گریم میگیره ولی حرفاش خیلی برام سنگینه وقتی تموم مدت خیلی باهام مهربونه طاقت ندارم چیزی بهم بگه 

🍷He drinks your blood as holy wine

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما زود اشتی میکنیم به چند ساعت هم نمیکشه فقط تو این حدودا 10 سال زندکی مشترک یکبار بود که یه شب تا صبح طول کشید قهرمون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ما زود اشتی میکنیم به چند ساعت هم نمیکشه فقط تو این حدودا 10 سال زندکی مشترک یکبار بود که یه شب تا صبح طول کشید قهرمون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ما زود اشتی میکنیم به چند ساعت هم نمیکشه فقط تو این حدودا 10 سال زندکی مشترک یکبار بود که یه شب تا ص ...

چقدر خوب حتما هم خیلی تفاهم دارید هم دوتاتون از نظر فکری بالغید

نه ساله ازدواج کردم.آدم آرومیم و خیلی احترام همسرمو دارم و اصلا اذیت کن نیستم حتی غر نمی زنم.

اما تو این 9سال حتی یکبار پا پیش نذاشته برای اینکه دلخور نباشم.حتی ضجه زدنمو دیده و براش مهم نبوده.همیشه ضایع میشم و به ریتم اول بر می گردم.

و نتیجه اش اینه که فقط به خاطر بچه ها باهاش زندگی می کنم اگر چه خیلی مرد خوبیه

چقدر خوب حتما هم خیلی تفاهم دارید هم دوتاتون از نظر فکری بالغید

از اول قرار گذاشتیم ناراحتی هامونو بگیم و حل کنیم تو دلمون نگه نداریم اینو تو عقد مشاورم گفت بهم همونم باعث شد وقتی یه بحث پیش میاد دیگه مشکل از قدیم نمونده باشه که بخوایم زخم های قریمی رو هم باز کنیم که یه دعوا گنده بشه صرفا همون موضوع مورد بحث بود و خب چون همو دوست داریم معمولا بدون بی احترامیه و سعی میکنیم همو ناراحت نکنیم یکی هم ناراحت شه اون یکی زود میره منت کشی کلا طاقت قهر نداریم البته دیگه بعد ده سال زندگی همو عین کف دست میشناسیم من اینطرف ناراحت بشم اون میفهمه از اتاق میگه چی شد چرا ناراحتی 

نه ساله ازدواج کردم.آدم آرومیم و خیلی احترام همسرمو دارم و اصلا اذیت کن نیستم حتی غر نمی زنم.اما تو ...

هر کسی همچین صبر و توانی نداره واقعا که خودش یه طرفه کوتاه بیاد

هر کسی همچین صبر و توانی نداره واقعا که خودش یه طرفه کوتاه بیاد

آرزو دارم یه مذکر بهم توجه کنه.جالبه هر جا میرم به چشم میام ولی به چشم همسر خودم نه!یه برهه تمایل شدید به خیانت داشتم،می خواستم ثابت کنم که منم در حدی هستم که مردی بهم عشق بورزه حتی به خودشم گفتم 

خدا کمک کرد و نلغزیدم.اما خب رابطه مون صرفاً شبیه به دو تا همکار بسیار محترمه.

اره خیلی خیلی دوست داشتم قوی باشم

منم اصلا رفتارای خودمو میبینم باورم نمیشه همون آدمیم که قبل توی رابطه رفتن با این آدم بودم اون ورژن قوی و منطقیمو وقتی بچه تر بودم داشتم الان عقب مونده و احساسی شدم😭😂