2777
2789
عنوان

اینجا سرزمین عجایبه خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 36 پست
دقیقا همینه چند روز پیش یادمه یه تاپیک بود پرسیده بود شیر گاو چند می‌خرید ؟؟؟چند نفر گفتن ۳۰ تا ۳۵ و ...

بله درسته 

اقلام خوراکی به کنار واقعا تفریحات و کلاس ، مدرسه ، رفت و آمد ، کرایه خونه واقعا در شهر بزرگ خیلی 

من اگه اشتباه نکنم هزینه غیرانتفاعی یکی از همکار ها گفتم شاخ درآوردم زمان ما با این هزینه ترمی میشد پزشکی آزاد خوند

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا همینه چند روز پیش یادمه یه تاپیک بود پرسیده بود شیر گاو چند می‌خرید ؟؟؟چند نفر گفتن ۳۰ تا ۳۵ و ...

بله درسته 

اقلام خوراکی به کنار واقعا تفریحات و کلاس ، مدرسه ، رفت و آمد ، کرایه خونه واقعا در شهر بزرگ خیلی 

من اگه اشتباه نکنم هزینه غیرانتفاعی یکی از همکار ها گفتم شاخ درآوردم زمان ما با این هزینه ترمی میشد پزشکی آزاد خوند

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دقیقا دوست خودم جای معمولی شهر خونه ۶۰ متری داره ۷۰۰ پیش و ۲۰ کرایه میده

خب پس این بنده خدا،یک سوم حقوقشم حساب کرایه کنی،حداقل حقوقش۶۰باید باشه

همکار خودم بازنشسته شده،بنده خدا۳۰تومن میگیره،یکجا میده کرایه خونه بقول شما وسط شهر،۷۰متری

کارگاه زده بعد بازنشستگی،بقول خودش میگه۱۰۰تومنم اونجا دربیارم،۴۰اجاره کارگامه،۶۰تومنم رفت وامد وخرج زندگیو وهزار داستان دیگه یه فرد بازنشسته

دقیقا،هرچقدر درامدت بیشتر،هزینه هاتم بیشتر

من یک مشکلم با همسرم همین ایشون چون پول دستش بوده از اول خیلی راحت خرج می‌کنه با اینکه خونه و ماشین و بقیه موارد هست اما چون داشته الان براش سخته میگم خوب کفش فصلی این تعداد خوبه میگه نه من فهمیدم باید کم کم تغییر بدمش وگرنه مشکل ساز باید بلد باشی چطور خرج کنی با هر درآمد و حقوقی 

شاید جایی زندگی میکنه که اجارش دوبرابر درامد شماست بنظر من هر دو امکان پذیره وقتی حقوقت قدری نباشه که بفکر خرج کردن و گشتن نرسه و صرفا زنده بمونی دیگه بقیه چیزا برات غیرقابل باوره

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من یک مشکلم با همسرم همین ایشون چون پول دستش بوده از اول خیلی راحت خرج می‌کنه با اینکه خونه و ماشین ...

دقیقا منم خودم همه بهم میگفتن صرفه‌جویی کنید و ...

این ماه حقوق همسرم و گرفتم دست خودم و دارم همه خرج‌ها رو ریز ریز می‌نویسم 

والا به نظر خودم بریز بپاش آنچنانی نداریم اصلا ولی باز تا آخر ماه یه زور می‌رسونیم با اینکه خونه و ماشین هم داریم شکر خدا

چییییی؟؟؟؟؟الان دختر من مدرسه هیئت امنایی می‌ره راه پیاده نهایتا ۸ دقیقه سرویس رو گفتن ۱۹ تومن🥴

گفتنم حداقل مسیر،با حداقل هزینه،منطقه به منطقه هم فرق داره باز،من شغل خودم وهمسرم طوریه که شهر ها متعدد زندگی کردیم این چندسال،من برای پیش دبستانی دخترم،۳سال پیش،تهران برای یه مسافت کوتاه۲تومن میدادم،خیلی کوتاه ولی خب چون شاغل بودیم ،مجبور بودیم بسپاریمش به سرویس،اون زمان فک کنم راحت پول یه گرم طلا بود

دقیقا منم خودم همه بهم میگفتن صرفه‌جویی کنید و ...این ماه حقوق همسرم و گرفتم دست خودم و دارم همه خرج ...

هزار بار شکر ان شا الله روزی برسه حقوق مردم کفاف دخل خرج مردم بده شرایط سخت شده فشار روانی فشار مالی دقیقا قشر ضعیف نشون گرفته 

گفتنم حداقل مسیر،با حداقل هزینه،منطقه به منطقه هم فرق داره باز،من شغل خودم وهمسرم طوریه که شهر ها مت ...

اون موقع فرق داشت عزیزم 

الان فکر کنم خیلی بیشتر شده متاسفانه 

راحت بگم دختر من منطقه ۱۲ هست مدرسش اگه بشناسی و جای متوسط شهره حدودا 

دیدم هزینه سرویس زیاد میشه خودم میرم دنبالش 

چییییی؟؟؟؟؟الان دختر من مدرسه هیئت امنایی می‌ره راه پیاده نهایتا ۸ دقیقه سرویس رو گفتن ۱۹ تومن🥴

خدایی ولی۱۹تومنم برای۸دقیقه زیاده،یعنی شما یچی حدود۱۵۰تومن وبعضا بیشتر تو ۹ماه پول سرویس بدی!؟