2777
2789
عنوان

واقعا خانم های خونه دار چطوری خسته نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 24 پست

بنظرم خونه داری و مادر بودن سختترین کار دنیاست 

باید همه کارا و خونه و زندگی و بچه هارو مدیریت کنی 

من ک واقعا گاهی کم میارم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرسایشی ترین و بی ارزش ترین شغل که حتی شغل هم حسابش نمیکنن (در عین حال که شیرازه و ستون نگهدارنده خانواده هست)

واقعا پیر میشی بدون هیچ مزدی

کاش ما زنها دیگه خانه داری نکنیم. همون کار بیرون بهتره والا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

🥲🥲🥲

😃.  منم دانشجو بودم پرانرژی بودم.  یادش بخیر.  الهی که شما شغل خوب گیرت بیاد

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

هیچی کلا همیشه کار داریم و کسیم قدردان نیست، همون کار بیرون از خونه بهتره. باور کن من تا ۷ عصر یا ۷:۳۰ علاوه بر خرید و فکر شام بودن، از یه طرفم معلم شده بودم. خدا انصاف بده به این معلم ها. بعدم که شوهرم اومده تازه بدوووو شام آماده کن چایی دم کن.غذای بچه بده بعد مال شوهرو بده جمع کن،…. تا این ساعتها که همه خواب هستن بشین واسه خودت خلوت کن اونم که میدونی بچه مدرسه ای باید ۷ حاضر شی. سرتو درد نیارم خانه داری بدترین کاره دنیاست