2777
2789

به نظرم مدام تو خونه بودن و کارایی مثل آشپزی و کارای خونه واقعا کسالت باره

واقعا مادر بودن خیلی کار سخت و افسرده کننده ایه اگه زیاد خونه باشی حس میکنم

من الان فقط دو روزه دانشگاه نرفتم و حس میکنم یک هفتست بیکارم و حوصلم سر رفته 😐😂 تابستون هم که به سختی می‌گذره 

هرچند کلاسای دانشگاه هم واقعا خسته کنندست ها.ولی خب تو خونه موندن به نظرم بد تره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه داشته باشی نمیدونی چطور شب میشه 🤕🥴

من امروز با بچم دو مدل کیک و کوکی درست کردم پیتزا درست کردیم...ظرف شستیم یه عالمه بازی کردیم 

ساعت ده بازم می‌گفت بازی کنیم من دیگه توان نداشتم🤐گفتم وقت خوابه💔🤣

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

آره واقعا.  تنها نکته مثبتش فقط خواب صبحگاهیه🤣

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

آخی خدا حفظشون کنه

مرسی عزیزم🌷

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

درسته خواب صبحگاهی خیلی کیف میدهولی اونم حس به درد نخور بودن بهم میده😂اخه وقتی خونم تا11خوابم و 1 ت ...

نه من تا ده یازده خوابم بعد که بیدار میشم اونقدر کار خونه و بچه ریخته سرم که تا سه چهار به زور تموم می کنم تا شوهرم بیاد.  بعدش هم برای بعد ظهر هم باز کار هست تا شب.  بعد دوازده یک که پسرم می خوابه تازه وقت آزاد من شروع میشه تو تنهایی.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.