2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما بارداری دلت پاکه مثل آیینه میشه برای پدرم که تازه فوت شده یه یاسین یا یه فاتحه هدیه کنی اس ...

انشاالله ک خدا پدرتو رحمت کنم عزیزم متاسفم😔انشالله ک خدا بهتون صبر بده و غم اخرت باشه چشم گلم

کسی بوده تو بارداری امپول پروژسترون استفاده کنه؟از عوارضش میترسم4تا استفاده کردم

عوارد نداره من تا 5ماهگی روزی 3تا میزدم وشیاف هم استفاده می‌کردم ولی بعد روزی دوتا شذ

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
اره پسره شمام اونجوری بودین تاکی این حالت ادامه داره؟

تا آخرش فکر میکنم یادم نیست

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
انشاالله ک خدا پدرتو رحمت کنم عزیزم متاسفم😔انشالله ک خدا بهتون صبر بده و غم اخرت باشه چشم گلم

ممنونم خواهر خدا رفتگانتو بیامرزه انشاالله هر چی از خدا میخوایی بهت بده انشاالله بچت صحیح و سلامت ب دنیا بیاد بغلش بگیری برات خیرو برکت و روزی بیاره🙏🙏🙏

عوارد نداره من تا 5ماهگی روزی 3تا میزدم وشیاف هم استفاده می‌کردم ولی بعد روزی دوتا شذ

اخه شمیدم در بلند مدت برای جنین پسر احتمال  د و ج ن س ه بودن میده

میگن خیلی خطرناکه

نمیدونم راسته یا ن

من 4تا امپول زدم

شیاف و قرص هم استفاده میکنم

درخواست دوستی ممنوع...

انشالله ک بارداری خوشکلم

توکل بخدا ممنونم  ان شاالله شما و همه خانوم های باردار بسلامتی زایمان کنید و کوچولوهارو بغل کنید

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

من کلا گر می‌گرفتم پسر بود

من اوایل بغرداری خیلی لرز میکردم پاهام یخ بود اما الان در طول روز کولر روشن میکنم همش گرممه شبام ک پام اینجوری اما از همون اول همه میگفتن بچه پسره چون پاهات یخه