من پیش دوتا خانوم سرکتاب باز میکنم اولا تبلیغ نیس من قبلنم تاپیک زدم ب هیچکس نه شماره دادم نه ادرس فقط ی مشورت میخام کسیم ک اعتقاد نداره نیاد من پیش دوتا خانوم سرکتاب باز میکنم یکیش با قران یکیش موکل داره بد این خانوما معمولا همیشه حرفاشون یکیه یا یکی میشه بد حتی چیزایی ک از ایندم گفتن تا حدود خیلی شبیه ب همه من با ی پسری تو رابطم البته الان کاتیم بد اینم بگم من خودمو خیلییییی کوچیک کردم خیلییییی بد پیش اون خانومی ک سرکتاب باز میکنه اوایل کاتمون ک باز کردمگفت میاد و فلان بدش گفت ببین مودیه ادم فلانیه اگه خاستگار خوب اومد برو و فلان من چند روز پیش از پیش این زنه اومدم پیام دادم ب اکسم ک من خاستگار دارم میترسم خانوادم بفهمن ک قبلا با یکی رابطه دلشتم من خیلی میترسم و بابام بفهمه فلان میکنه و اینا ی تومار نوشتم بد این اصلا جواب نداد بد من پیش این خانومی ک سرکتاب باز میکنه رفتم گفت ول کن کات کن و نمیاد و از حرفا بدش رفتم پیش اونی ک موکل داره کامل براش تعریف کردم بد برگشت گفت ک برمیگردع صدرصد و من برا شما بسیار عالی میبینم همه چیو و فلان بد این زنه ک موکل داره قبلا نشونهای همینو داده بود دقیقا نشونهای اینو داد برا کسی ک باهاش ازدواج میکنم منم گفتم تو نشونهای اینو دادی بد برگشت گفت اخه همینه من برا شما خیلی عالی میبینم بد گفتم پس چرا این کارارو میکنه گفت لج کرده
بد این زنه حرفاش همیشع درسته الان من چیکار کنم
لطفا نگید واقعی نیس خرافات کلاه برداره چون من اعتقاد دارم